Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 03-07-2022

Beste Linda,

 

Wij hebben een prachtige reis gehad. Het weer zat niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn ook heel blij dat de route van de Noordkaap naar Sorkjøsen alsnog lukte. Bijgaand een paar foto’s van onderweg die de een redelijk goed beeld geven van de indrukken die we onderweg opdeden. Jullie enorm bedankt voor de hele organisatie. Het was twee jaar wachten waard.

 

Marco en Edwin

Geschreven op 06-08-2017

Beste Linda,

 

De Noordkaap tour "Fly and Ride" was een fantastische reis.

 

Belangrijkste feedback wat mij betreft - geen kritiek maar tips die je kunnen helpen je product verder te verbeteren waar nodig.

Materieel : moto's waren top - nieuw en prima onderhouden - toebehoren (GPS, reparatiekit, etc ) OK - verhuurbedrijf toffe mensen die heel service minded zijn - er bestaan geen betere motoren dan de GS LC om deze trip te maken...

Route : GPS route was duidelijk - prachtig parcours - enkel rit door Lapland was wat ééntonig maar daar kunnen jullie weinig aan verhelpen - 400 KM per dag is het maximum qua afstand en liet volgens sommige deelnemers te weinig tijd om dingen te bezichtigen of pauze's in te lassen.

Hotels : over het algemeen faire prijs/kwaliteit voor het land - twee dingen waard te vermelden - de dinners in Bjorkliden en vooral Henningsvaer waren zeer goed - in Sørkjosen daarentegen was het beneden peil

Bezienswaardigheden : weinig tijd gehad om plaatsen te bezoeken. Andøya space centre was leuke verrassing. Viking museum daarentegen een tourist trap.

De toegangsprijs voor de Noordkaap premisses een rip off qua prijs.... All in all een prima ervaring. Bedankt voor de organisatie.

 

Vriendelijke groet, Marc

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden