Wie zijn Wij

Scroll naar beneden voor meer

Wie zijn wij

Scandinavian Tours BV/motortours.nl is al sinds 2000 de site waarop je vakanties kunt boeken naar Scandinavië.

Mijn naam is Linda en ben samen met mijn team de drijvende kracht achter het bedrijf Scandinavian Tours BV.

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van en bemiddeling bij reizen naar en in Zweden, Noorwegen en Finland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u de juiste vakantie adviseren. Een aantal zijn samengevoegd als “vaste reis”, uiteraard stellen wij op verzoek speciale reizen op maat samen, ook voor groepen en incentives.

Alle aangeboden accommodaties worden persoonlijk door ons bezocht en regelmatig gecontroleerd. Alle bootovertochten kunnen via ons geboekt worden. Iedere reiziger die bij ons boekt krijgt een individuele routebeschrijving mee op reis, tevens wordt de route ingetekend op kaart en ook digitaal (voor Garmin en TomTom als .gpx-file). Samen met de mensen die voor mij de reizen maken en uitwerken komen er ieder jaar weer vele klanten tevreden van hun vakantie terug doordat ze via ons de mooiste plekjes van Scandinavië te zien krijgen.

Wij regelen uw vakantieplannen het liefst ‘s avonds of in het weekend. Om deze reden kunt u ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur.

 

Gegarandeerd op reis

Scandinavian Tours is m.i.v. 1 maart 2017 deelnemer aan Garantiefonds GGTO onder nummer 1443

Dit is het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators en heeft inmiddels meer dan 300 aangesloten reisorganisaties. Binnen de grenzen van de GGTO-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van GGTO.

De GGTO-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Klik op het onderstaande logo voor meer informatie over het GGTO en ons lidmaatschap.

 

motortours
motortours
motortours

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

motortours
motortours
motortours
motortours
motortours
motortours