Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 08-09-2015

Hai Linda,

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad en mooie ritten gereden. Wat is Zweden een prachtig mooi land om te touren. Alles is goed en naar wens verlopen. Ook de hotels waren prima. Kortom wij hebben genoten van deze reis.

 

Grtjs Leon en Chantalle

Geschreven op 10-06-2015

Hoi Linda,

 

Ja, de vakantie was zeer naar wens. Mooie routes met voldoende afwisseling. Mooie en goede hotels waarbij het Bed&breakfast in Hjo en het Kanalhotel in Karlsborg er positief bovenuit staken. Een dag regen gehad en de rest van de dagen mooi weer, dus zeer tevreden.

 

M.v.g. Jasper.

Geschreven op 24-06-2009

Hoi Linda,

Wij zijn terug uit Zweden en zijn dik en dik tevreden over deze reis. Het weer heeft de eerste 2 dagen in Zweden een tikkie tegen gezeten, maar de rest was super. Ik heb een aanrader voor jullie om in de route op te menen. Een kleine losse avondtrip van Edsleskog naar Håverud. Is een stuk van 32km enkele reis waarvan 10 km 200% geschik is voor de sportieve technische motorrijders. De eindbestemming heeft nog eens e.e.a. te bezichtigen. De borden "verboden voor voertuigen met aanhanger", "21% steil" en "pas op scherpe bochten" zeggen voldoende.

 

Verder bedankt voor de reis en misschien tot volgende jaar.

 

Rob / Tom

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden