Scandinavian Tours

8 daagse Hotel Tour

Algemeen:

 

Motorreis Zweden, van Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden ri Vaxjö, met hier de mogelijkheid om middels een ZIP line de toppen van de zweedse bossen te verkennen. Gränna met zijn zuurstokken en natuurgebied Omberg. Karlsborg Vesting, Tiveden nationalpark en Göta kanal voor een geslaagde dagtocht.

Kinnekulle en Läckö Slott met prachtige vergezichten over het Vänernmeer, Saab-museum voor de laatste dag naar Göteborg.

 

Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2022.

Accommodatie:

5 overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet.

Op basis logies en ontbijt.

Bij de overnachtings plaatsen heeft u meerdere mogelijkheden om te dineren, u kunt dus zelf de keuze maken waar.

Inclusief - Exclusief:

Inclusief:

 

  • 5 Overnachtingen in *** hotels, op basis logies en ontbijt.
  • Route ingetekend op kaart (eventueel ook op GPS-Garmin)
  • Overtocht Kiel - Göteborg met Stena - Line, op basis logies en ontbijt.
  • Overtocht Göteborg - Kiel met Stena - Line, op basis logies en ontbijt.

Exclusief:

 

  • tol, binnenlandse ferry's
  • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Betalings voorwaarden:

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Prijs informatie:

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15/05-25/09-2022 p.p. € 915
2 2 15/05-25/09-2022 p.p. € 1063
1 1 15/05-25/09-2022 p.p. € 1285

Reisprogramma:

Dag1:
Dag1
Aanrij route naar Kiel in Duitsland, u wordt om 17.00 uur verwacht op de Schwedenkai waar ingescheept wordt op de ferry Kiel - Göteborg. Op het schip zijn o.a. bioscoop, taxfree shop, casino, en diverse restaurants zodat u zich hier niet zal vervelen. Afvaart om 18.45 uur. Aankomst de volgende dag in Göteborg om ± 9.15 uur.
Dag2:
Dag2
± 252km Al varende langs de zweedse scherenkust komt u om ± 9.15 aan in Göteborg. Hier begint een mooie rit ri Gislaved en Anderstorp, bekent van een roemrucht verleden in de motorsport. Je kunt hier nog even stoppen bij de race-track.
Verder naar Växjö voor een kijkje in het Swedish Glass museum en de overnachting.
Dag3:
Dag3

± 192km, na ± 54km komt u bij de afslag naar Little Rock Lake, hier kun je de motor stallen en een "ritje" maken tussen de bomen aan een ZIP-Line. Na deze adrenaline verhogende gebeurtenis gaat het verder via rustige wegen naar Malexander voor de overnachting nabij het Sommenmeer.

Dag4:
Dag4
± 234km, vandaag  middels een klein pontje door het Sommenmeer(oversteek van 5min) verder naar Tranås, een gezellig plaatsje om even een stop te maken voor een terrasje.Verder ri het Vättern meer en Gränna waar u een zuurstok kunt gaan proeven. Langs de oever van het meer verder naar Ödeshög en de route over de Omberg. Via Vadstena met zijn Klooster en Motala met motormuseum naar het Undenmeer voor 2 overnachtingen op Hamgarden Nature resort.
Dag5:
Dag5
± 88km, genieten aan het aangrenzende meer waar je een kano vaart kunt maken. Op korte afstand kun je ook het Tiveden Nationalpark gaan bezoeken en aansluiten Forsvik.
Dag6:
Dag6
± 208km, weer lekker aan de rit. Via 2 passages van het Göta canal bij Töreboda en Hajstorp naar het Kinnekulle gebied met zijn Tafelberg van een zeldzame sedimentlaag uit het Ordovicium tijdperk. De dag eindigt in Kvänum nadat er eerst een bezoek gebracht is aan een lokale bierbrouwerij.(ook in Kvänum)
Dag7:
Dag7
± 233km, laatste dag alweer in Zweden, langs mooie route naar Läckö slott en Hunneberg, het jachtterrein van de koning. U wordt om ± 17.00 uur verwacht in de haven van Göteborg waar ingescheept wordt op de ferry Göteborg-Kiel. Afvaart om 18.45 uur.
Dag8:
Dag8

Aankomst in Kiel om ± 9.15 uur. U heeft de rest v/d dag de tijd om naar huis te rijden.


Het kaartje is slechts ter indicatie.
© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden