Scandinavian Tours

Fly and Ride Nor/Zwe

Algemeen:

Fly and Ride Noord-Noorwegen en Zweden

 

Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf juni 2022 mooie reizen naar de provincies Västerbotten en Norrbottens län middels het Fly and Ride principe. U vliegt van Groningen of Amsterdam naar Bodø, in het Noorden van Noorwegen, op ±100km boven de poolcircel. Hier vertrekt u op een BMWR1250GS of BMWF750GS voor een 9-daagse reis via RV17 naar Västerbotten en Norrbottens län.

Accommodatie:

Alle overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet.

Inclusief - Exclusief:

Inclusief:

 

• 6 Overnachtingen in hotels, op basis van half-pension.

• 2 Overnachtingen in hotels, op basis van logies in Bodø.(er zijn diverse mogelijkheden dicht bij het hotel om te eten)

• Route ingetekend op kaart en digitaal op GPS-Garmin (zit al op de motor)

• Huur BMWR1250GS of een BMWF750GS met kofferset en een eventuele verlagingsset wanneer nodig, tevens zijn de motoren voorzien van navigatie en een emergency set.

 

Exclusief:

 

• Vliegreis Amsterdam-Bodø v.v.

• Excursies

• Tol

• Binnenlandse ferry's, worden wanneer nodig voor u geboekt.

• Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Betalings voorwaarden:

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV. Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan. Borg € 660,- per motor (dient ter plekke via creditcard te worden voldaan)

Vliegreis:

De vliegreis naar en van Bodø kunt u ook bij ons boeken. Wij zoeken samen met u naar de beste prijs en dag van vertrek. Het vliegtarief is een dagprijs, gebaseerd op de vluchttarieven zoals deze op de dag van boeking van toepassing zijn, deze tarieven kunnen per dag veranderen, lees hoger worden dit is afhankelijk van het aantal geboekte passagiers. Bij boeking zullen we dan ook van de op dat moment geldende prijs uitgaan. Voor het kunnen reserveren van uw vliegreis dient u ons uw volledige voornaam (voluit) en achternaam en geboortedatum zoals deze in het paspoort staan door te geven. Als blijkt dat de naam op het ticket en in het paspoort niet hetzelfde zijn heeft de luchtvaartmaatschappij het recht u te weigeren. Scandinavian Tours BV is niet aansprakelijk voor de daar uit voortvloeiende kosten. Scandinavian Tours BV is niet verantwoordelijk voor vluchtwijzigingen en vertragingen en de gevolgen die hierdoor kunnen ontstaan. Uiteraard zullen wij alles in het werk stellen om in voor genoemde problemen en situaties alles zo gunstig mogelijk op te lossen. Heeft u vragen hierover "klik" hier.

Prijs informatie:

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 05/06 - 25/09-2022 p.p. € 1798
2 2 05/06 - 25/09-2022 p.p. € 2158

Reisprogramma:

Dag1:
Dag1

U gaat op eigen gelegenheid naar Schiphol. Hier vertrekt u (meestal tegen 10.30uur) met het vliegtuig naar Oslo, verder gaat het via een overstap naar Bodø. Na aankomst (meestal tegen 17.00 uur of 18.00 uur) kunt u met de bus of lopend naar het hotel. In de avond zijn er mogelijkheden om aktiviteiten te doen zoals een ribsafari naar de grootste maalstroom ter wereld "Saltstraumen" of een bezoek aan het Jektefart museum.

Dag2:
Dag2

± 319km, Na het ontbijt wordt u opgehaald en na ± 5 minuten bent u bij het verhuurbedrijf voor de motor. U kunt u spullen benodigt voor de hele week in de koffers kwijt. U reis gaat beginnen. Van Bodø rijdt u vandaag via een mooie route langs Saltstraumen en via RV17 naar de poolcircel passage tussen Jektvik en Kilboghamn. De overnachting is in Mo I Rana.

Dag3:
Dag3

± 308km, U laat Mo I Rana achter u en gaat weer verder langs RV17 met bij Nesna de oversteek naar Låvong. Met prachtige uitzichten over de Vefsnfjorden kom je via de E6 in Korgen voor de rit ri Hattfjelldal en aansluitend de Krutfjell weg naar Tärnaby. Hier is ook de overnachting.

Dag4:
Dag4

± 329km, lekker toerend door het zweedse landschap en langs de Umeälven kom je deze morgen eerst door Storuman, in de middag nog een bezoek aan het wilderniskamp in Ekorrsele. U heeft u hier de mogelijk om te gaan raften op de nabij gelegen rivier of het natuurreservaat Mårdseleforsens te bezoeken. Tegen de avond aankomst in Granö, overnachting in het Eco-Hotel. 's avonds heb je hier nog de mogelijkheid te gaan kanoen of een wandeling te gaan maken.

Dag5:
Dag5

± 391km, mooie route vandaag naar de Poolcircel in Zweden. Via de plaatsen Ardvidsjaur en Kåbdales naar de Poolcircel in Zweden, een mooie plek voor een foto. In de middag aankomst in Jokkmokk. Als je hier op tijd bent kun je nog een bezoek brengen aan het Ájtte museum.

Dag6:
Dag6

± 365km, langs Porjus, Gallivare en Kiruna, een van de grootste ijzererts wingebieden van zweden. Net buiten Kiruna heb je het Ice-Hotel in Jukkasjärvi, dit is 365 dagen per jaar te bezichtigen en constant op een temparatuur van -5º. De overnachting is in Björkliden nationalpark met uitzicht op "Lapporten", voor de echte avonturier is er de mogelijkheid om met een Helicopter dit van dichtbij te aanschouwen.

Dag7:
Dag7

± 215km,grenspassage deze morgen bij Riksgränsen.In Narvik kun je het WO2 museum bezoeken.In de middag passage over het Tysfjord en de route eindigt bij Tranoy Fyr.

Dag8:
Dag8

± 237km, mooie route vandaag naar Bodø. Alvorens u de motor weer inleverd kunt u eerst nog een bezoek brengen aan het Norwegian Aviation Museum.

Dag9:
Dag9

Vertrek ri Bodø airport voor de terugreis naar Amsterdam. Meestal vliegt u in de morgen terug van Bodø naar Oslo, aansluitend de vlucht naar Amsterdam. Rest nog de auto of treinreis naar huis.


Het kaartje is slechts ter indicatie.
© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden