Scandinavian Tours

5 daagse Hotel Tour

Algemeen:

Het Zuidelijk deel van Zweden wordt in deze reis aangedaan. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer.

 

Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2022.

Accommodatie:

U verblijft tijdens deze rondreis in middenklasse hotels in kamers met bad en/of douche en toilet op basis van logies-ontbijt.

Betalings voorwaarden:

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Inclusief - Exclusief:

Inclusief:

 

  • 2 Overnachtingen in *** hotels, op basis van logies-ontbijt.
  • Route ingetekend op kaart (eventueel ook op GPS-Garmin)
  • Overtocht Kiel - Göteborg met Stena - Line, op basis van logies-ontbijt.
  • Overtocht Göteborg - Kiel met Stena - Line, op basis van logies-ontbijt.

 

Exclusief:

 

  • tol, binnenlandse ferry's
  • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Prijs informatie:

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15/05-25/09-2022 p.p. € 635
2 2 15/05-25/09-2022 p.p. € 793
1 1 15/05-25/09-2022 p.p. € 987

Reisprogramma:

Dag1:
Dag1

± 500km, Aanrij route naar Kiel in Duitsland, u wordt om 17.00 uur verwacht op de Schwedenkai waar ingescheept wordt op de ferry Kiel - Göteborg. Op het schip zijn o.a. bioscoop, taxfree shop, casino en diverse restaurants, zodat u zich hier niet zal vervelen. Afvaart om 18.45 uur. Aankomst de volgende dag in Göteborg om ± 9.15 uur.

Dag2:
Dag2

Trollhättan, (ca. 230 km) vanaf Kungälv rijdt u door een prachtig landschap langs de Göta Älv. Nabij Västerlanda gaat de route richting het eiland Orust voor een stop in Mollösund. U zult verbaast staan over de kleine straatjes hier en de uitstraling van dit vissersplaatsje. Over de kleine weggetjes van Orust gaat het via Uddevalla naar Trollhättan of Vänersborg voor de eerste overnachting. Vanuit het hotel zijn er voor de avond nog leuke wandel routes.

Dag3:
Dag3

Kvänum, (ca. 232 km) van Vargön over de Hunneberg waar een bezoek aan Älgens berg de moeite waard is. Hier vind u alle informatie over de eland en is deze te zien in "levende lijve". Verder naar Läckö Slott met een prachtig uitzicht over het grootste meer van Zweden, het Vänern. Voorbij Lidköping komt u in het Kinnekulle gebied. In Högkullen is het tijd voor de middag lunch bij b.v. Vin en Pimpinella. In de middag rijdt u het Kinnekulle gebied weer uit en begeeft u zich over de mooie landwegen van Skaraborg naar Kvänum, alwaar wordt overnacht.

Dag4:
Dag4

Ferry Göteborg - Kiel ( ca. 178 km), langs stille wegen gaat het langs Eriksberg waar een van de oudste en mooiste kerken van zweden te zien is. In Borås, dat bekend staat om zijn textiel, is het nog even leuk shoppen. Verder gaat het richting Landvetter met het vliegveld van Göteborg. Het laatste stukje naar Göteborg met aan de linkerzijde het Lyseberg amusement park. U wordt om ± 17.30 verwacht in de haven van Göteborg waar ingescheept wordt op de ferry Göteborg - Kiel. Afvaart om 19.30 uur.

Dag5:
Dag5

Aankomst in Kiel om ± 9.00 uur. U heeft de rest v/d dag de tijd om naar huis te rijden.


Het kaartje is slechts ter indicatie.
© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden