Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 16-08-2017

Hallo Linda,

 

Graag wil ik je ontzettend bedanken voor de prachtige reis! Het overtrof mijn stoutste dromen... Ik had al best wat reizen in Noorwegen gemaakt, maar nog nooit eerder op de motor. Dat is heel erg goed bevallen en ik kan de tour dan ook van harte aanbevelen om solo te doen. Je komt overal mensen tegen en als motorrijder heb je altijd wel een praatje met ander motorrijders ... Hotels en eten waren prima verzorgd. De route en dagafstanden zijn perfect. Zo'n 300 - 400 km per dag is heel goed te doen, zeker in combinatie met veerboten die op bepaalde tijden gehaald moeten worden.

 

Ik sprak twee Nederlandse motorrijders die met een andere aanbieder naar de Noordkaap waren gereden in een 16-daagse tour. Zij waren minder blij met hun route omhoog die hoofdzakelijk over de E6 ging. De dagafstanden viel ze ook wel een beetje tegen. Dat gevoel had ik ook wel, vandaar dat ik heel bewust voor jouw tour heb gekozen.

 

Alles bij elkaar heb ik enorm geboft met het weer. Hier en daar een paar regendagen (en soms heftige plensbuien), maar op de 17, de Lofoten, Atlantic Route, Trollstigen/Geiranger/Dalsnibba en Lusterfjord had ik schitterend weer. En zoals de Noren zeggen: er is geen slecht weer, alleen slechte kleding... Nogmaals enorm bedankt, het was een reis om nog heel lang van na te genieten!

 

Hartelijke groeten, Frank

Geschreven op 02-07-2017

Beste Linda,

 

Allereerst excuses voor de late reactie.

Wij willen jullie bedanken voor de super vakantie die wij hebben gehad. Alles was perfect geregeld. De reisbescheiden waren prima in orde. De routes voor de navigatie klopten perfect. De hotels en de diners waren oké. Het land is fabelachtig. De aankomst op de Noordkaap was emotioneel. De natuur is ongelofelijk. Met het weer hebben we we geluk gehad, 13 dagen droog waarvan 10 dagen super weer, 2 dagen in de regen gereden en de overige dagen wisselvallig. Net nog eens snel de foto’s doorlopen wat er voor gezorgd heeft dat we weer terug willen :-)

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen, Scandinavian Tours zal ik aan een ieder aanbevelen.

Nogmaals, ontzettend bedankt voor de super organisatie van de reis.

 

Met vriendelijke groet, Wim en Sandra

Geschreven op 02-07-2017

Hallo Linda,

 

Hier komt ie dan. De 21 dagen Noordkaap was de reis naar mijn hart. Bedankt Scandinavian tours om het zo goed geregeld te hebben. Dankzij deze formule heb ik deze lange toch wel vermoeiende reis met het grootste genot kunnen rijden, mede door de goede nachtrust en verzorgd eten die de hotels hebben voorzien. De paar dagen regen hebben deze reis alleen maar echter gemaakt. De niet overdreven maar toch voldoende kilometers per dag hebben de kans gegeven regelmatig te stoppen en om te genieten van het wonderbaarlijke Noorwegen met meer dan 2000 foto’s als gevolg  Buiten de vervelende variabele snelheidslimieten rond de grotere steden (vooral Trondheim) met hun strenge controles waren de Noorse wegen een lust om als motorrijder over te rijden. We hebben er 7.910 Km op zitten en ben met een onvergetelijke herinnering naar huis gegaan.

 

Een echte aanrader!

 

Patrick

Geschreven op 28-10-2016

Dag Linda,

 

De reis is prima verlopen en goed bevallen. Jammer genoeg ging de walvissafari niet door i.v.m slecht weer, en was het op de dag met Trollstigen en Geiranger ook erg nat.

 

Wel nog een opmerking:

 

Er zijn veel wegwerkzaamheden tussen Kiel en de A21, en die gaan nog 2 jaar duren. Ik weet niet hoe het met de weg 215 is, maar mogelijk is die op dit moment de betere keuze.

 

Met vriendelijke groet, Theo Bolte

© 2008 - 2018 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden