9-daagse hotel tour Zuid Noorwegen

Scroll naar beneden om deze reis te ontdekken

9 Daagse Hotel Tour Zuid-Noorwegen

Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension* met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.

Lees meer

Enkele hoogtepunten van deze reis

  • Nachtboot Kiel-Oslo v.v.
  • Peer Gynt
  • Rondane
  • Romsdal
  • Atlantic-road
  • Trollstigen
  • Dalsnibba
  • Sognefjord
  • Låtefossen
  • Telemark
9 dagen, vanaf € 1710,- p.p. 
Reiscode: NOHO09ZN
Periode 13/05 tot 25/09-2024

reisdetails

Alle overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet, basis half-pension*. Op de ferry, binnenhut accomodatie, op basis van half-pension.

Inclusief:

• 4 Overnachtingen in hotels, op basis van half-pension.

• 2 Overnachtingen in hotels, op basis van Logies + ontbijt.

• Route ingetekend op kaart (als .gpx voor GPS-Garmin en TomTom)

• Overtocht Kiel – Oslo met ColorLine, op basis van half-pension.

• Overtocht Oslo – Kiel met ColorLine, op basis van half-pension.

 

Exclusief:

• tol, binnenlandse ferry’s

• Reis- en/of annuleringsverzekeringen

( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Stalling auto en motoraanhanger op ±5minuten van de boot.

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 13-05-2024 – 25-09-2024 p.p. €1710,-
2 2 13-05-2024 – 25-09-2024 p.p. €1881,-
1 1 13-05-2024 – 25-09-2024 p.p. €2391,-

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Geschreven op 10-06-2018

Beste Linda,

Ook namens Danny, Bert en Rinus wil ik je hartelijk bedanken voor de perfecte tour die jij voor ons in elkaar hebt gezet. De boot was zoals wij gewend waren op de Color Line, de hotels waren prima, alles goed verzorgd en de routes waren perfect. We hebben er van genoten, we hebben ongeveer 3200 km afgelegd (incl Kiel en terug). Je had het alleen iets koeler mogen bestellen wat het weer aan gaat.??

We hebben alle dagen boven de 25 graden gehad. We moeten niet mopperen want we hebben geen regen gehad. Als we weer een tour in scandinavie willen maken zullen we als eerste weer bij je aankloppen. ( de routes rijden met garmin gingen in het algemeen prima, een paar schoonheidsfoutjes. Uit Andelsnes richting Dragsvik werden we niet naar de Trollstiggen gestuurd, zijn we zelf naar toegereden en toen werd op de navigatie de route weer opgepikt.

Verder is alles goed verlopen en hebben we een fantastische vakantie gehad.

Gr. Ton

reisprogramma

9 Daagse Hotel Tour Zuid-Noorwegen

Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.

Heen met de ferry Kiel-Oslo en terug met Oslo-Kiel. 

Leuk kennis maken met Noorwegen, deze 9-daagse motorvakantie. Met adembenemend mooie uitzichten. Langs indrukwekkende en onbekende fjorden en watervallen, wisselend van glooiende stuurwegen langs de vele fjorden, tot grillige bergwegen.

Hoogtepunten op deze tocht zijn: Rondane, Romsdal, Atlantic-road, Trollstigen, Vikafjell, Haukelifjell, Telemark.

Vertrek dagelijks tussen 13 mei en 25 september-2024

 

 

embarassed Klik op het kaartje voor een vergroting

Dag tot dag | 9 dagen

Noorwegen

Dag 1

± 500km, Vanuit Nederland vertrekt u naar Kiel. Hier scheept u om ± 12.00 uur in op een van de luxe schepen van ColorLine voor de overtocht naar Oslo. Vertrek v/d boot is om 14.00 uur. Op de boot zijn verschillende eetgelegenheden en is er veel vermaak. ’s Avonds is er vaak live muziek.

Noorwegen

Dag 2

± 350km, u verlaat Oslo ri Jevnaker, hier kun je even afstappen voor een kort bezoekje aan Hadeland Glassverk. De route gaat verder langs het Randsfjord met slingerende wegen door het noorse landschap. Tegen de middag aankomst in Lillehammer, hier kun je de stad bezoeken en enkele olympische atracties. Verder via Peer gynt veien naar Espedalen en aansluiten Ringebu en Venabu voor de overnachting.

Noorwegen

Dag 3

± 234km, Wederom een mooi rit vandaag. Via de toeristische route Rv27 met onderweg een stop bij Sohlbergsplassen en Straumbu naar Folldal. Hier een bezoekje aan de mijn. Geniet van het mooie uitzicht hier over het Rondane Nationalpark. Verder via Hjerkinn naar Dombås en door het Romsdal naar Molde voor 2 overnachtingen.

Noorwegen

Dag 4

± 274km, Deze dag draait natuurlijk om de Atlantic Road. Een goede start deze dag vanuit Molde, via mooie route langs de Atlantische kust. De dag eindigt weer in Molde waar het ‘s avonds nog goed vertoeven is op één van de terrasjes.

Noorwegen

Dag 5

± 362km, eerst de Trollstigen deze morgen, aansluitend Geiranger en de klim naar de Dalsnibba. Via de Gloppenfjorden en mooie binnendoor weggetjes naar het Sognefjord voor de overnachting.

Noorwegen

Dag 6

± 205km of 360km, Er zijn voor deze dag 2 routes. De dag begint met een tochtje over het Sognefjord via de Vikafjell naar Odda en de Låtefossen. Bij de andere route maakt u bij Voss een omweg naar Bergen. Laat dit even afhangen van het weer. De overnachting is in Røldal.

Noorwegen

Dag 7

± 292km, mooie route over de Hauklifjell naar de provincie Telemark. Onderweg nog even een stop bij de Vrangfoss slussen nabij Ulefoss. De dag eindigt in Åsgårdstrand aan het Oslofjord

Noorwegen

Dag 8

± 114km, Laatste dag alweer in Noorwegen. Een mooie route met veel vieuws over het Oslofjord. Tegen de middag aankomst in Oslo.

Inschepen om 12.00 uur. Vertrek van de boot is om 14.00 uur.

Noorwegen

Dag 9

± 550km, aankomst Kiel om 10.00uur. De laatste etappe naar huis of volgende bestemming kan beginnen.

Noorwegen
Noorwegen

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Noorwegen
Noorwegen
Noorwegen
Noorwegen
Noorwegen
Noorwegen