9-daagse Fly and Ride Noorwegen en Zweden

Scroll naar beneden om deze reis te ontdekken

9-daagse Fly and Ride Noorwegen en Zweden

Vlieg / Motorreis, in 9 dagen lekker toeren door Västerbotten en Norrbottens Län.

Lees meer

Enkele hoogtepunten van deze reis

 • Bodø
 • Jektefart museum
 • Saltstraumen
 • Rv17
 • Krutfjellet
 • Granö
 •  Ájtte
 • Kiruna
 • Ice-Hotel in Jukkasjärvi
 • Björkliden nationalpark
 • Narvik
 • Tranoy Fyr
9 dagen incl. half-pension*, vanaf € 1806,- p.p. 
Reiscode: NOHO09NZ
Periode 05/06 tot 25/09-2024

reisdetails

Alle overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet.

Inclusief:

 • 6 overnachtingen in *** hotels, op basis van half-pension.
 • 2 overnachting in hotels, op basis van logies+ontbijt in Bødo.*
 • Digitale route voor smartphone, navigatie met voorgeprogrammerde routes zit al op de motor.
 • Huur BMWR1250GS of een BMWF750GS met kofferset en een eventuele verlagingsset wanneer nodig, tevens zijn de motoren voorzien van navigatie en een emergency set.

Exclusief:

 • Vliegreis Amsterdam-Bødo zie Norwegian of SAS
 • Excursies
 • Tol
 • Binnenlandse ferry’s, worden wanneer nodig voor u geboekt, wordt apart gefactureerd.
 • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

n.v.t.

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 05-06-2024- 25-09-2024 p.p. € 1806
2 2 05-06-2024- 25-09-2024 p.p. € 2395
1 1 05-06-2024 – 25-09-2024 p.p. € 3181

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV. Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan. Borg € 660,- per motor (dient ter plekke via creditcard te worden voldaan)

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

 

 

reisprogramma

9-daagse Fly and Ride Noorwegen en Zweden

Vlieg / Motorreis, in 9 dagen lekker toeren door Västerbotten en Norrbottens Län.

Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf juni 2024 mooie reizen naar de provincies Västerbotten en Norrbottens län middels het Fly and Ride principe. U vliegt van Amsterdam naar Bodø, in het Noorden van Noorwegen, op ±100km boven de poolcircel. Hier vertrekt u op een BMWR1250GS of BMWF750GS voor een 9-daagse reis via RV17 naar Västerbotten en Norrbottens län.

 

Vertrek dagelijks tussen 5 juni en 25 september 2024.

embarassed Klik op het kaartje voor een vergroting

Dag tot dag | 9 dagen

Fly and ride

Dag 1

U gaat op eigen gelegenheid naar Schiphol. Hier vertrekt u (meestal tegen 10.30uur) met het vliegtuig naar Oslo, verder gaat het via een overstap naar Bodø. Na aankomst (meestal tegen 17.00 uur of 18.00 uur) kunt u met de bus of lopend naar het hotel. In de avond zijn er mogelijkheden om aktiviteiten te doen zoals een ribsafari naar de grootste maalstroom ter wereld “Saltstraumen” of een bezoek aan het Jektefart museum.

Fly and ride

Dag 2

± 319km, Na het ontbijt wordt u opgehaald(wanneer mogelijk anders taxi op eigen kosten) en na ± 5 minuten bent u bij het verhuurbedrijf voor de motor. U kunt u spullen benodigt voor de hele week in de koffers kwijt. U reis gaat beginnen. Van Bodø rijdt u vandaag via een mooie route langs Saltstraumen en via RV17 naar de poolcircel passage tussen Jektvik en Kilboghamn. De overnachting is in Mo I Rana.

Fly and ride

Dag 3

± 308km, U laat Mo I Rana achter u en gaat weer verder langs RV17 met bij Nesna de oversteek naar Låvong. Met prachtige uitzichten over de Vefsnfjorden kom je via de E6 in Korgen voor de rit ri Hattfjelldal en aansluitend de Krutfjell weg naar Tärnaby. Hier is ook de overnachting.

Fly and ride

Dag 4

± 329km, lekker toerend door het zweedse landschap en langs de Umeälven kom je deze morgen eerst door Storuman, in de middag nog een bezoek aan het wilderniskamp in Ekorrsele. U heeft u hier de mogelijk om te gaan raften op de nabij gelegen rivier of het natuurreservaat Mårdseleforsens te bezoeken. Tegen de avond aankomst in Granö, overnachting in het Eco-Hotel. ’s avonds heb je hier nog de mogelijkheid te gaan kanoen of een wandeling te gaan maken.

Fly and ride

Dag 5

± 391km, mooie route vandaag naar de Poolcircel in Zweden. Via de plaatsen Ardvidsjaur en Kåbdales naar de Poolcircel in Zweden, een mooie plek voor een foto. In de middag aankomst in Jokkmokk. Als je hier op tijd bent kun je nog een bezoek brengen aan het Ájtte museum.

Fly and ride

Dag 6

± 365km, langs Porjus, Gallivare en Kiruna, een van de grootste ijzererts wingebieden van zweden. Net buiten Kiruna heb je het Ice-Hotel in Jukkasjärvi, dit is 365 dagen per jaar te bezichtigen en constant op een temparatuur van -5º. De overnachting is in Björkliden nationalpark met uitzicht op “Lapporten”, voor de echte avonturier is er de mogelijkheid om met een Helicopter dit van dichtbij te aanschouwen.

Fly and ride

Dag 7

± 215km,grenspassage deze morgen bij Riksgränsen.In Narvik kun je het WO2 museum bezoeken.In de middag passage over het Tysfjord en de route eindigt bij Tranoy Fyr.

Fly and ride

Dag 8

± 237km, mooie route vandaag naar Bodø. Alvorens u de motor weer inleverd kunt u eerst nog een bezoek brengen aan het Norwegian Aviation Museum.

Fly and ride

Dag 9

Vertrek ri Bodø airport voor de terugreis naar Amsterdam. Meestal vliegt u in de morgen terug van Bodø naar Oslo, aansluitend de vlucht naar Amsterdam. Rest nog de auto of treinreis naar huis.

Fly and ride
Fly and ride

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Fly and ride
Fly and ride
Fly and ride
Fly and ride
Fly and ride
Fly and ride