6-daagse Tour Duitsland-Denemarken

Scroll naar beneden om deze reis te ontdekken

6-daagse Hotel Tour Duitsland-Denemarken

Motorreis door Noord Duitsland en Denemarken. Met start en eind in Westerstede in Duitsland.

Lees meer

Enkele hoogtepunten van deze reis

  • Pontje Wischhafen-Glückstadt
  • rivier de Elbe
  • Flensburg
  • ferry over de kleine belt
  • Lolland
  • Maribo
6 dagen incl. logies + ontbijt, vanaf

 

€ 399,- p.p.  Reiscode DKKHO06Z

reisdetails

U verblijft tijdens deze rondreis in middenklasse hotels in kamers met bad en/of douche en toilet op basis van logies-ontbijt.

Inclusief:

  • 5 overnachtingen in *** hotels, op basis van logies-ontbijt.
  • Route ingetekend op kaart (als .gpx voor GPS-Garmin en TomTom)

 

Exclusief:

  • tol, binnenlandse ferry’s
  • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Overnachting op het start en eindpunt in Westerstede. 

Waldhotel am Wittenheimer Forst

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15-05-2021 – 25-09-2021 p.p. € 399
2 2 15-05-2021 – 25-09-2021 p.p. € 399
1 1 15-05-2021 – 25-09-2021 p.p. € 580

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

reisprogramma

6-daagse Hotel Tour Duitsland-Denemarken

Motorreis door Noord Duitsland en Denemarken. U rijdt op eigen gelegenheid naar Hotel Ammerländer Hof in Westerstede. Hier start de GPS-route voor de komende 6 dagen. Bij boeking voegen wij u start adres hieraan toe. Door nedersaksen rij je door mooie omgeving ri Brake voor de ferry Brake-Sandstedt over de Wezer. Via de overzet over de Elbe en de mooie route naar Flensburg kom je uiteindelijk via de deense eilanden Fyn, Langeland en Lolland in het mooie kloosterstadje Maribo. Via Rødby-Puttgarden naar Hollenstedt nabij Hamburg voor de laatste overnachting.

 

Vertrek dagelijks tussen 14 mei en 25 september 2022.

embarassed Klik op het kaartje voor een vergroting

Dag tot dag | 6 dagen

duitsland-denemarken

Dag 1

± 144km, mooie stuurroute over goede wegen met een overzet over de Wezer (Brake-Sandstedt) In de middag aankomst nabij Wischhafen voor de overnachting. Het is hier leuk op het terras en de Elbe rivier dicht in de buurt. Perfect voor een avondwandeling.

duitsland-denemarken

Dag 2

Schleswig, (ca. 115 km), deze morgen eerst met het pontje over de Elbe naar Glückstadt. Door het mooie duitse boeren landschap naar Schleswig. Mooi uitzicht hier langs de kade over de Schlei.

duitsland-denemarken

Dag 3

Flensburg, (ca. 145 km), kleine weggetjes en ook een pontje over de Schlei. De hele dag bent u in verbinding met de Oostzee, afgewisseld met leuke dorpjes met vele terras mogelijkheden. In de middag aankomst in het haven gebied van Flensburg. Net buiten Flensburg aan de Oostzee bevind zich de overnachting in Overby

duitsland-denemarken

Dag 4

Maribo, (ca. 200 km), deze dag 2 bootpassages, de route gaat over de eilanden Fyn, Langeland en Lolland. In het gezellige stadje Maribo is de overnachting.

duitsland-denemarken

Dag 5

Hollenstedt ( ca. 306 km), vanaf het hotel is het een klein stukje alvorens je op de boot gaat van Rødby naar Puttgarden. Deze overtocht zal over enige jaren door een tunnel gaan waarmee men eerdaags wil beginnen. Eenmaal aan de overkant fijn toeren over Fehmarn en door het natuurgebied Niendorfer. De dag eindigt via de noordelijke kant van de Lüneburger Heide in Hollenstedt.

duitsland-denemarken

Dag 6

Westerstede, (ca. 162km) Na het ontbijt weer lekker aan de rit, smalle wegen en kleine dorpjes wisselen elkaar af. In de middag bent u weer in Westerstede, je kunt verder rijden naar huis of er nog een overnachting aan vastknopen.

duitsland-denemarken
duitsland-denemarken

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

duitsland-denemarken
duitsland-denemarken
duitsland-denemarken
duitsland-denemarken
duitsland-denemarken
duitsland-denemarken