5-daagse Hotel Tour

Scroll naar beneden om deze reis te ontdekken

5-daagse Hotel Tour Zweden

Het Zuidelijk deel van Zweden wordt in deze reis aangedaan.

Lees meer

Enkele hoogtepunten van deze reis

 • Bohuslån
 • Orust
 • Saab museum in Trollhättan
 • Natuurgebied Hunneberg
 • Läckö Slott
 • Kinnekulle gebied
 • Vänern meer
5 dagen incl. logies + ontbijt, vanaf € 745,- p.p.    
Reiscode ZWHO05ZO
Periode 15/05 tot 25/09-2024

 

reisdetails

U verblijft tijdens deze rondreis in middenklasse hotels in kamers met bad en/of douche en toilet op basis van logies-ontbijt.

Inclusief:

 • 2 Overnachtingen in *** hotels, op basis van logies-ontbijt.
 • Route ingetekend op kaart (als .gpx voor GPS-Garmin en TomTom)
 • Overtocht Kiel – Göteborg met Stena – Line, op basis van logies-ontbijt.
 • Overtocht Göteborg – Kiel met Stena – Line, op basis van logies-ontbijt.

 

Exclusief:

 

 • tol, binnenlandse ferry’s
 • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Stalling auto en motoraanhanger op ±5minuten van de boot.

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 745
2 2 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 785
1 1 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 1047

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

reisprogramma

5-daagse Hotel Tour Zweden

Het Zuidelijk deel van Zweden wordt in deze reis aangedaan. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer.

 

Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2024.

 

embarassed Klik op het kaartje voor een vergroting

Dag tot dag | 5 dagen

zweden

Dag 1

± 500km, Aanrij route naar Kiel in Duitsland, u wordt om 17.00 uur verwacht op de Schwedenkai waar ingescheept wordt op de ferry Kiel – Göteborg. Op het schip zijn o.a. bioscoop, taxfree shop, casino en diverse restaurants, zodat u zich hier niet zal vervelen. Afvaart om 18.45 uur. Aankomst de volgende dag in Göteborg om ± 9.15 uur.

zweden

Dag 2

Trollhättan, (ca. 230 km) vanaf Kungälv rijdt u door een prachtig landschap langs de Göta Älv. Nabij Västerlanda gaat de route richting het eiland Orust voor een stop in Mollösund. U zult verbaast staan over de kleine straatjes hier en de uitstraling van dit vissersplaatsje. Over de kleine weggetjes van Orust gaat het via Uddevalla naar Trollhättan of Vänersborg voor de eerste overnachting. Vanuit het hotel zijn er voor de avond nog leuke wandel routes.

zweden

Dag 3

Kvänum, (ca. 232 km) van Vargön over de Hunneberg waar een bezoek aan Älgens berg de moeite waard is. Hier vind u alle informatie over de eland en is deze te zien in “levende lijve”. Verder naar Läckö Slott met een prachtig uitzicht over het grootste meer van Zweden, het Vänern. Voorbij Lidköping komt u in het Kinnekulle gebied. In Högkullen is het tijd voor de middag lunch bij b.v. Kinnekullegården. In de middag rijdt u het Kinnekulle gebied weer uit en begeeft u zich over de mooie landwegen van Skaraborg naar Kvänum of Larv, alwaar wordt overnacht.

zweden

Dag 4

Ferry Göteborg – Kiel ( ca. 178 km), langs stille wegen gaat het langs Eriksberg waar een van de oudste en mooiste kerken van zweden te zien is. In Borås, dat bekend staat om zijn textiel, is het nog even leuk shoppen. Verder gaat het richting Landvetter met het vliegveld van Göteborg. Het laatste stukje naar Göteborg met aan de linkerzijde het Lyseberg amusement park. U wordt om ± 17.00 verwacht in de haven van Göteborg waar ingescheept wordt op de ferry Göteborg – Kiel. Afvaart om 18.45 uur.

zweden

Dag 5

Aankomst in Kiel om ± 9.00 uur. U heeft de rest v/d dag de tijd om naar huis te rijden.

zweden
zweden

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

zweden
zweden
zweden
zweden
zweden
zweden