8-daagse Hotel Tour

Scroll naar beneden om deze reis te ontdekken

8-daagse Hotel Tour Zweden

Motorreis Zweden, van Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden ri Vaxjö, met hier de mogelijkheid om middels een ZIP line de toppen van de zweedse bossen te verkennen.

Lees meer

Enkele hoogtepunten van deze reis

 • Vaxjö, Zipp-Line
 • Gränna, zuurstokken
 • Natuurgebied Omberg
 • Läckö Slott
 • Kinnekulle gebied
 • Tiveden nationalpark
 • Lake Sommen
 • Göta Kanal
 • Vänern meer
8 dagen logies + ontbijt, vanaf € 1124,- p.p.  
Reiscode ZWHO08ZO
Periode 15/05 tot 25/09-2024

 

 

reisdetails

5 overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet op basis logies en ontbijt.

Bij de overnachtings plaatsen heeft u meerdere mogelijkheden om te dineren, u kunt dus zelf de keuze maken waar.

Inclusief:

 • 5 Overnachtingen in *** hotels, op basis logies en ontbijt.
 • Route ingetekend op kaart (als .gpx voor GPS-Garmin en TomTom)
 • Overtocht Kiel – Göteborg met Stena – Line, op basis logies en ontbijt.
 • Overtocht Göteborg – Kiel met Stena – Line, op basis logies en ontbijt.

 

Exclusief:

 

 • tol, binnenlandse ferry’s
 • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Stalling auto en motoraanhanger op ±5minuten van de boot.

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 1124
2 2 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 1188
1 1 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 1532

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Geschreven op 03-07-2019

Hoi Linda,

 Weer terug en al helemaal in het normale ritme maar ook nog heerlijk nagenieten van een heerlijke week in Zweden! Een mooi land, een heerlijke route, lekker rustig, prachtig weer, kortom, een geslaagde vakantie! De eerste dag (in Vaxjö) kregen we wél een maaltijd (stond niet op voucher). Stelde niet veel voor (wel lekker maar weinig), toetje moesten we zelf betalen. In Tranãs was het heeeeel rustig, de Zweden trekken massaal naar de kust met familie en vrienden om het Midsomerfest te vieren, steden liggen er verlaten bij. Dit betekende ook dat alle restaurants dicht waren… gelukkig was de supermarkt wel open! Het Bjertorp Slot was een aangename verrassing, normaal gesproken zou je daar niet zo snel stoppen. Al met al een hele geslaagde vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

 Nogmaals dank voor al je extra inspanningen en goede zorgen!

 Groet, Vivian

Geschreven op 04-07-2019

Hoi Linda,

 We hebben een mooie reis gehad met prachtig weer. Hotels waren allemaal erg mooi met goed eten. Over de routes waren we wat wisselend tevreden. Dag 3 staat 193 kilometer op het programma. Deze bleek in 3 uurtjes te rijden. Mogelijk omdat er vanuit gegaan wordt dat wij de zip-line zouden doen. Echter deze zip-line wilden wij overslaan. Misschien een idee om dan een tweede lange route aan te bieden? Dag 6 zouden we een bierbrouwerij kunnnen bezoeken. Deze is echter niet open voor bezoekers (alleen op afspraak). Was een beetje ongemakkelijk ter plaatse, maar uiteindelijk kregen we toch nog een rondleiding.

 Verder alles prima geregeld, helaas is 8 dagen veel te kort.

 M.v.g. J en A

reisprogramma

8-daagse Hotel Tour Zweden

Motorreis Zweden, van Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden ri Vaxjö, met hier de mogelijkheid om middels een ZIP line de toppen van de zweedse bossen te verkennen. Gränna met zijn zuurstokken en natuurgebied Omberg. Karlsborg Vesting, Tiveden nationalpark en Göta kanal voor een geslaagde dagtocht.

Kinnekulle en Läckö Slott met prachtige vergezichten over het Vänernmeer, Saab-museum voor de laatste dag naar Göteborg.

 

Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2024.

embarassed Klik op het kaartje voor een vergroting

Dag tot dag | 8 dagen

zweden

Dag 1

± 500km, Aanrij route naar Kiel in Duitsland, u wordt om 17.00 uur verwacht op de Schwedenkai waar ingescheept wordt op de ferry Kiel – Göteborg. Op het schip zijn o.a. bioscoop, taxfree shop, casino en diverse restaurants, zodat u zich hier niet zal vervelen. Afvaart om 18.45 uur. Aankomst de volgende dag in Göteborg om ± 9.15 uur.

zweden

Dag 2

± 252km Al varende langs de zweedse scherenkust komt u om ± 9.15 aan in Göteborg. Hier begint een mooie rit ri Gislaved en Anderstorp, bekent van een roemrucht verleden in de motorsport. Je kunt hier nog even stoppen bij de race-track.
Verder naar Växjö voor een kijkje in het Swedish Glass museum en de overnachting.
zweden

Dag 3

± 192km, na ± 54km komt u bij de afslag naar Little Rock Lake, hier kun je de motor stallen en een “ritje” maken tussen de bomen aan een ZIP-Line. Na deze adrenaline verhogende gebeurtenis gaat het verder via rustige wegen naar Tranås of Malexander voor de overnachting nabij het Sommenmeer.

zweden

Dag 4

± 234km, vandaag  middels een klein pontje door het Sommenmeer(oversteek van 5min) verder naar Tranås, een gezellig plaatsje om even een stop te maken voor een terrasje.Verder ri het Vättern meer en Gränna waar u een zuurstok kunt gaan proeven. Langs de oever van het meer verder naar Ödeshög en de route over de Omberg. Via Vadstena met zijn Klooster en Motala met motormuseum naar het Undenmeer voor 2 overnachtingen op Hamgarden Nature resort.

zweden

Dag 5

± 88km, genieten aan het aangrenzende meer waar je een kano vaart kunt maken. Op korte afstand kun je ook het Tiveden Nationalpark gaan bezoeken en aansluiten Forsvik.

zweden

Dag 6

± 208km, weer lekker aan de rit. Via 2 passages van het Göta canal bij Töreboda en Hajstorp naar het Kinnekulle gebied met zijn Tafelberg van een zeldzame sedimentlaag uit het Ordovicium tijdperk. De dag eindigt in Kvänum nadat er eerst een bezoek gebracht is aan een lokale bierbrouwerij.(ook in Kvänum)

zweden

Dag 7

± 233km, laatste dag alweer in Zweden, langs mooie route naar Läckö slott en Hunneberg, het jachtterrein van de koning. U wordt om ± 17.00 uur verwacht in de haven van Göteborg waar ingescheept wordt op de ferry Göteborg-Kiel. Afvaart om 18.45 uur.

zweden

Dag 8

Aankomst Kiel om ± 9.15 uur, u heeft de rest van de dag om naar huis te rijden.

zweden
zweden

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

zweden
zweden
zweden
zweden
zweden
zweden