onze reizen

Winter vakantie Finland

Op slechts 72 km afstand van de luchthaven van Rovaniemi ligt Loma-Vietonen, een idyllisch, kleinschalig vakantieparkje met een hoofdgebouw temidden van een aantal appartementen/huisjes.Tussen de bomen aan de oever van het Vietonen-meer vindt u het park aan een van de grootste meren van Finland.

Muonio – Adventure

In het uiterste noorden hebben wij vanuit het Finse Muonio een zeer uitdagende sneeuwscootertocht samengesteld. Alle dagen ga je met een deskundige gids via adembenemende paden door het noord westelijke deel van Finland en Noorwegen, een mystieke en afgelegen regio doordrenkt van traditie en folklore.

Sneeuwscooter Lapland

Vertrek elke zondag vanaf 24-01-2021 t/m 14-03-2021   De motor staat in de stalling en wat kunnen we dan gaan doen deze winter? Ga met ons mee naar Zweeds Lapland. Scandinavian Tours heeft samen met een Zweedse partner een meerdaagse reis op de sneeuwscooter uitgezet, waarbij u het gevoel krijgt weer even terug te zijn bij “basic”.

Harriniva – Adventure

Het broertje van de 7 daagse reis, deze 5 daagse sneeuwscooter tour. In het uiterste noorden hebben wij vanuit het Finse Muonio een zeer uitdagende sneeuwscootertocht samengesteld. Alle dagen ga je met een deskundige gids via adembenemende paden door het noord westelijke deel van Finland en Noorwegen, een mystieke en afgelegen regio doordrenkt van traditie en folklore.

10 daagse Hytter tour

10-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 16 mei t/m 23 september 2020. Afgelopen jaren een succes deze tocht. In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse “Hytter” tocht uitgezet. ’s Avonds lekker voor het huisje genieten van de rust en de ondergaande zon.

10 daagse hotel tour

Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel.   Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020   In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse tocht uitgezet die u laat kennismaken met veel van wat Noorwegen te bieden heeft.

13 daagse Atlantic road

Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet. Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020   Een 13-daagse tocht met alle “Highlights” van zuid-Noorwegen.

14 daagse Hytter tour

14-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 16 mei t/m 23 september 2020. Een goed verdeelde reis door het prachtige Noorwegen, deze 14-daagse reis met soms meerdere nachten op een plek geeft u de mogelijkheid nog beter de omgeving te verkennen of lekker te genieten van de rust bij het huisje.

Wil jij nou net iets anders? 

 

Wij zetten de reizen zelf uit en kunnen je daarom van een goed advies voorzien. Wil je (net) iets anders dan wat wij aanbieden via deze site? Er zijn veel combinaties of aanpassingen mogelijk. Kom via de mail met je vragen of maak een (motor)ritje naar Harkstede voor een persoonlijk gesprek.

Goede reis! Ha en fin tur! Ha en trevlig resa! Hyvää matkaa! Linda

Voor een onvergetelijke motorreis naar Scandinavië