Motorreis Noordkaap

Scroll naar beneden om de reizen te ontdekken

Motorreizen Noordkaap

Een motorreis naar de Noordkaap is een onvergetelijke ervaring.

Motortochten naar de Noordkaap zijn populair bij motorrijders over de hele wereld vanwege de unieke natuur en ligging. De weg voert je langs spectaculaire landschappen en unieke bezienswaardigheden, en geeft je de kans om sommige van de meest ongerepte plekken op aarde te zien.

Het is een fantastische manier om het noorden van Europa te ontdekken, en je kunt onderweg genieten van de mooie natuur en de rustige wegen.

 

Motortours

De Noordkaap is een unieke locatie om te bezoeken met de motor. Motortours is gespecialiseerd in de organisatie van en bemiddeling bij reizen naar de Noordkaap met de motor.

Wij kunnen u helpen met het plannen van uw route, het boeken van overnachtingen en het regelen van vervoer naar Noorwegen. Wij zorgen ervoor dat uw motorvakantie naar de Noordkaap een onvergetelijke ervaring wordt.

Of u nu op zoek bent naar een ontspannen tocht door de natuur of een avontuurlijke reis, wij zullen er alles aan doen om uw wensen te vervullen. we zitten al jaren in het vak van motorreizen en onze motorreizen zijn het beste wat de Noorse wegen te bieden hebben.

Wanneer u kiest voor een motorvakantie Noordkaap, kunnen wij ervoor zorgen dat alles geregeld is voordat u van huis vertrekt. U hoeft zich onderweg nergens zorgen over te maken: van het vinden van hotels tot het boeken van veerboten of ander vervoer. Uw reisroute wordt stap voor stap uitgestippeld, zodat u deze alleen maar hoeft te volgen. Wij organiseren al vele jaren motorreizen naar de Noordkaap en weten precies wat belangrijk is om er een prachtige ervaring van te maken.

Wil je je eigen route samenstellen? Onze ervaren gidsen helpen je bij het plannen van je route en het boeken van hotels onderweg. Wij gaan met u mee in het proces en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt gepland.

Motorvakanties Noordkaap

Wij organiseren motorreizen naar de Noordkaap. De Noordkaap ligt op het meest noordelijke punt van Europa, en is het meest noordelijke punt van Europa op het land. Het ligt in de gemeente Nordkapp en is een populaire toeristische attractie en een nationaal symbool van Noorwegen.

Motorreizen naar de Noordkaap zijn een geweldige manier om dit prachtige gebied te bezoeken. De Noordkaap is een van de meest spectaculaire delen van Noorwegen, met prachtige uitzichten over de zee en groene hellingen.

Motortours.nl biedt een aantal prachtige motorvakanties aan naar de Noordkaap. De reizen kenmerken zich in rust, ruimte en natuur. Ook in 2023 een 16-daagse motorreis naar de Noordkaap, met een rustdag op de Vesterålen. De route voert door Noorwegen, Zweden en Finland naar de Lofoten en vervolgens over land naar de Noordkaap.

Van Eemshaven naar de Noordkaap

Nieuw in 2023 een 19 daagse motorreis naar de Noordkaap met start en eind de Eemshaven in Groningen. Op de Lofoten of Noordkaap heeft u een rustdag. Scandinavian Tours heeft voor u een fantastische reis uitgezet. Via Eemshaven, Noorwegen, Zweden en Finland naar de Noordkaap, een reis die je een keer hebt moeten doen. Vertrek tussen 26 mei en 25 september-2023. (Gemiddeld zult u zo n 355 km per dag rijden.)

Een 19-daagse motorvakantie met vertrek en aankomst in de Eemshaven in Groningen. In Noorwegen aangekomen gaat het van heuvelachtig naar bergen en bochtenwerk. In Finland waar je ook een overnachting hebt is het heuvelachtig. De laatste kilometers naar de befaamde kaap lijken wel een circuit, prachtige bochten en perfect asfalt.

motorreis noordkaap
motorreis noordkaap

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.