Scandinavian Tours

Scandinavian Tours is al sinds 2000 de site waarop je vakanties kan boeken naar Scandinavië.

Mijn naam is Linda en ben samen met mijn team de drijvende kracht achter het bedrijf Scandinavian Tours BV.

Fair_Utrecht.JPG

Wij zijn gespecialiseerd in de organisatie van en bemiddeling bij reizen naar en in Zweden, Noorwegen en Finland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u de juiste vakantie adviseren. Een aantal zijn samengevoegd als "vaste reis", uiteraard stellen wij op verzoek speciale reizen op maat samen, ook voor groepen en incentives.

Alle aangeboden accommodaties worden persoonlijk door ons bezocht en regelmatig gecontroleerd. Alle bootovertochten kunnen via ons geboekt worden. Iedere reiziger die bij ons boekt krijgt een individuele routebeschrijving mee op reis, tevens wordt de route ingetekend op kaart en desgewenst ook digitaal (Garmin-GPS). Samen met de mensen die voor mij de reizen maken en uitwerken komen er ieder jaar weer vele klanten tevreden van hun vakantie terug doordat ze via ons de mooiste plekjes van Scandinavië te zien krijgen.

Wij regelen uw vakantieplannen het liefst ‘s avonds of in het weekend. Om deze reden kunt u ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 17.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur.


U kunt ons ook vinden op de volgende beurzen:

Dé Noordelijke Motorbeurs van 14 t/m 16 januari 2022, gaat niet door!

Motorbeurs Utrecht van 22 t/m 27 februari 2022, gaat niet door!

Motorbeurs Utrecht van 23 t/m 26 februari 2023.


Ook in 2022 kun je met eigen auto en aanhanger, met daarop u motor naar Kiel. Wij hebben daar een overdekte en bewaakte stalling. De stalling bevindt zich op ± 5 minuten rijden van de Stena Line en Color Line ferry.

In Noord Denemarken kunnen wij deze service ook aanbieden, stalling en overnachting in Hirtshals of in Sønderskov op ± 20 minuten rijden van de Color of Fjord Line ferry.

Informeer naar de mogelijkheden.


Bedrijf informatie:

 

Telefoon: +31 (0)6 - 22 98 55 66

E mail: info@motortours.nl

IBAN: NL09RABO0376061618

BIC: RABONL2U

KvK: 02101581

BTW: NL 8187.32.222.B01


Volg hier een Blog van een tour naar de Noordkaap. 


 

Gegarandeerd op reis

 

Scandinavian Tours (motortours.nl) is m.i.v. 1 maart 2017 deelnemer aan Garantiefonds GGTO onder nummer 1443

Dit is het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators en heeft inmiddels meer dan 200 aangesloten reisorganisaties. Binnen de grenzen van de GGTO-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van GGTO.

 

De GGTO-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

 

Klik op het onderstaande logo voor meer informatie over het GGTO en ons lidmaatschap.

 

GGTO.png

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden