Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 17-07-2016

Goedemorgen Linda,

 

Alles was naar wens het was super alle dagen was een verrassing door de bergen en de sneeuw prachtige wegen voor op de motor. de hotels waren ook super avondeten en het ontbijt was zeer goed en op de mooiste plekjes.

 

Met vriendelijke groet Marten

Geschreven op 23-09-2015

Hoi Linda,

 

We hebben een prima vakantie gehad en veel gezien.

De overtochten en overnachtingen waren prima geregeld.

Bedankt en wellicht tot een volgende keer.

 

Groeten, Martin, Erik, Herman

Geschreven op 10-08-2009

Hallo Linda,

We zijn veilig en wel teruggekomen uit Noorwegen en vonden het ……prachtig! De geweldige natuur heeft onze verwachtingen overtroffen, we dachten elke dag ‘nu kan het niet mooier worden’ en toch was het zo.

Prima opbouw ook, inderdaad, van Zweden naar Noorwegen via de fjorden naar Oslo (op de partyboot inderdaad).Op een paar regen(mid)dagen na, was het droog en dus goed motorweer. We waren blij dat we onze regenpakken mee hadden genomen, op de Jotunheimen bood dit ook enige warmte!

Bij het Fjellhotel  in Folldal werden we zeer gastvrij ontvangen, ook het eten was prima. We mochten onze kleding te drogen hangen beneden bij de ketel, René mocht zijn motor schoonspoelen en onder dak zetten… echt geweldig. ’s Avonds mochten wij zelfs de deur op slot doen en de lichten uit. Ook hebben we zeer genoten van het hotel bij Sandnes (hoewel we nagenoeg de enige gasten waren?), de culinaire kunsten in Hotel Trysil en natuurlijk –last but not least- het hotel in Rauland. Wat een uitzicht! Bij aankomst zijn we meteen nog even gaan kanoën op het Totak meer. Heerlijk rustig op het water, prachtig. Het eten was daar voortreffelijk en de bediening subliem.

We hebben trouwens bij Sirdal een 180graden film gezien over dat gebied, een echte aanrader. Verder is er een prachtig gelegen restaurantje voor de pont bij Lysefjordsenteret misschien kennen jullie het? Het FRAM museum op schiereiland Bugdoy voor Oslo is ook best aardig om te zien, maar erg toeristisch.

We gaan zeker nog een keer terug naar Noorwegen, al was het alleen maar om Bergen, de Geiranger fjorden en de Prekestolen te zien.

 

Hartelijke groet,

 

René en Bina

 

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden