Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 07-07-2019

Hoi Linda,

 

Even 'n terugmelding betreffende onze vakantie. Ik had je mailtje gemist, daar we de motor al aan het pakken waren. We hebben een heel prettige vakantie gehad, met vooral de eerste week perfect weer. Vervolgens zou rond het weekend het weer behoorlijk omslaan, dit viel echter kwa regen behoorlijk mee. Wel ging de temperatuur behoorlijk onderuit uit. In Grimsbu hadden we zelfs een nacht temperatuur van -1 graden, en was het bij vertrek slechts 3 graden. Maar effin dat is Noorwegen, en daar kun je je tegen kleden. Verder bij deze bedankt voor het uitstippelen en regelen van onze geslaagde trip.

 

mvg, Hennie, Ton en Rob

Geschreven op 14-07-2017

Hoi Linda,

 

Hebben goed weer gehad over algemeen. Mooi land,prima hutjes. Hotel was top maar helaas was het erg mistig waardoor er geen zicht was, Wel erg duur qua eten en beperkt. Bootreis terug ervaring om mee te maken. 1e week was schitterende omgeving,ruig en die fjorden prachtig. 2e week wel stuk minder, maar goeie indruk gekregen van Noorwegen. Kortom goed georganiseerde reis en prima met de ingetekende kaart. Zat goed in elkaar

 

Gr Fokje en Anne 

Geschreven op 29-08-2016

Hoi Linda,

 

Je stond op het lijstje om te mailen. Altijd weer erg druk als je terug bent van vakantie. Het is ronduit geweldig geweest. Wat een onwijs mooi land en wat een prachtige ritten, wegen en natuur. We hebben ook heerlijke regen gehad hetgeen een extra tintje gaf. Spullen droog bakken op de kookplaatjes en zo ;-). En wat bijzonder om dat met je zoon van 13 te mogen doen die dat ook geweldig vond.

 

Gr. Leo

Geschreven op 17-07-2016

Goedemorgen Linda,

 

Alles was naar wens het was super alle dagen was een verrassing door de bergen en de sneeuw prachtige wegen voor op de motor. de hotels waren ook super avondeten en het ontbijt was zeer goed en op de mooiste plekjes.

 

Met vriendelijke groet Marten

Geschreven op 30-08-2015

Hai Linda,

 

Alles prima verlopen, super. Hoop alleen dat ik geen naheffing krijg voor het mooie weer, ben ik meteen platzak! 2,5 dag regen, bijna op 't eind, dan mag je toch niet klagen. Andere dagen tussen 19-26 C. 🌞 Aangezien ik morgen weer ga werken heb ik wat meer tijd nodig de foto's te checken, maar er zijn er zeker bij die ik door wil sturen.

 

 

We houden contact.. Mvg. Henk

Geschreven op 15-07-2015

Hoi Linda,

 

De vakantie en Noorwegen (onze eerste keer) waren erg goed bevallen. Er zaten bijzonder mooie routes bij, en campings op mooie locaties. De afstanden per dag waren goed te doen en de documentatie duidelijk.

We hebben echter twee opmerkingen over de route: 1) De opstapplaats van het pondje naar Gjermundshamn (dag 7) waarnaar wordt verwezen, is gesloten. Dit staat met een bord bij de gesloten opstapplaats vermeld, en daar wordt ook verwezen waarvandaan je wel de overtocht kunt maken (+/- 4km terug). Ik weet echter niet meer hoe die plaats heet. 2) Het had misschien fijn geweest dat er bij de dagtocht bij Grimsbu vermeld staat dat er een stuk onverhard is, en hoeveel km. Het was een erg mooi gebied, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen graag een stuk onverhard rijdt (zeker niet als het regent en koud is).

 

Met vriendelijke groet, Esther en Joachim

Geschreven op 11-08-2014

Hallo Linda,

 

We hebben een fantastische vakantie gehad. Wat is Noorwegen mooi. De route was goed te doen en had hele mooie plekken en bezienswaardigheden. De hytters varieerden inderdaad van heel sober tot heel lux, waarbij de eerste in Larkollen de minst nette was, maar waar het sanitair op de camping weer prima was. Op de logeer plekken was alles prima geregeld en soms moesten we even zoeken maar altijd gevonden.

Kortom een zeer geslaagde vakantie,

Bedankt!

 

Gr Erik en Gea

Geschreven op 03-08-2013

Hallo,

 

Wij wilden jullie zeker nog even laten weten dat we een heerlijke vakantie in Noorwegen achter de rug hebben. Het was onze eerste keer in Noorwegen. Wat ons betreft ook meteen het mooiste land in Europa dat we hebben gezien. Fantastische routes gereden waarbij opviel dat het niet hier en daar mooi was maar de hele route een aaneenschakeling van prachtige plaatjes. En het is puur genieten van perfecte wegen waar je kilometers lang geen ander verkeer tegenkomt .Gelukkig bleken de routes in de Zumo er voor het grootste deel perfect in te staan. De accomodaties waren ook prima in orde. Een klein minpuntje was de eerste hut op Larkollen camping. Daar bleek geen pan/bord/kopje of bestek aanwezig en dat is lastig als je een bakkie koffie wil maken of wil koken. Verder niets dan lof.

 

Groet, Frank en Elly

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden