Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 12-11-2016

Hallo Linda,

 

De Tour was in een woord fantastisch! We hebben van elke kilometer genoten en het was een belevenis die we niet hadden willen missen. Alles zat wat dat betreft ook mee. Het weer was fantastisch, de TDM en Goldwing liepen als gesmeerde naaimachines zonder gebreken en de omgeving was prachtig waarbij Zweden ons aangenaam verrast heeft. Wat een prachtig, schoon, mooi en relaxed land!

 

De hotels waren over het algemeen prima in orde, waarbij vooral het lokale hotel/restaurant in het Jostedal de kroon spande. Perfect geregeld, gezellig, aardige bediening, lekker en eenvoudig eten en prima bedden. Kortom, als je dit soort hotels alleen maar zou aantreffen tijdens de Tour kun je niet anders dan vrolijk worden.

 

De route op de Garmin stemt niet altijd overeen met die op de kaart. Hoewel ik de Gpx file letterlijk heb gekopieerd en keurig in de optie reisplannen op mijn Garmin had staan, gaf hij soms toch een andere weg aan dan de route op de kaart. ( en ik had alle opties over vermijden etc op mijn Garmin uitgeschakeld) .

De Garmin bracht ons altijd wel trouw tot aan het juiste hotel! Maar dit waren kleinigheden.

 

Nogmaals de Tour was geweldig.

 

Groeten Kor en Marcel

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden