Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 07-03-2017

Dag Linda,

 

Tja het zit er weer op, helaas. We hebben het prachtig gehad, de heen- en terugreis gingen goed en bij aankomst in Trysil lag er voldoende sneeuw. Wat een geweldige mooie terrein, de ruimte rondom de huisjes en op het terrein was een geweldig speelterrein voor de kinderen en dat in de sneeuw…dat maakte de afstand naar de skipiste goed. Ze konden daar slee-paadjes maken en uren sleetje rijden. Eén groot avontuur. We hebben heerlijke avonden gehad in de gezamenlijke ‘stookhut’ met de spellen ‘Hints’ en ‘Weerwolf van Wakkedam’…we maakten dan een groot vuur voor de worsten en chocomelk.

 

Ook de avondjes in de sauna waren heerlijk ontspannen. Al met al een prima alternatief voor de verandering. De rit naar en van de piste waren inderdaad prima te doen, en vooral omdat de kinderen in de middag hun skilessen hadden vonden wij dit niet storend. Daarnaast hebben we het erg goed getroffen met het weer, geen nattigheid maar veel zon en kou, prima te doen. Het droog krijgen van kleding was daardoor gelukkig geen probleem.

 

Chapeu voor de eigenaren die direct klaar stonden om de ommissies te vervangen (koelkast stuk/ tv-werkte niet/ waterkoker stuk), dat werd opdezelfde dag vervangen.

En weet je…in alle vertrekken waren elektrische kacheltjes aanwezig naast de grote houtkachel, gelukkig maar want we hebben – 27C gehad.

Toch hebben we er met elkaar een fantastische vakantie van gemaakt en gehad, dat is ons gelukt! Nogmaals dank voor je inzet en het organiseren van deze vakantie.

 

Met zonnige groet, Bertha

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden