Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 09-09-2021

Dag Linda,

 

Fantastisch mooie trip gehad. De route was geweldig, jullie hebben een prachtige tocht uitgezet. Hoewel onze tomtom het af en toe niet helemaal begreep, werden we af en toe een rondje om gestuurd om vervolgens weer op hetzelfde uit te komen.TomTom instellingen waarschijnlijk. Ook het weer was ons bijzonder gunstig gestemd. (goed geregeld 😉) Puntje van kritiek zijn ligging van sommige hyttes. Positieve uitzondering is Lothe camping vlakbij Utne geweldig mooie ligging aan de fjord.Misschien nuttig om te vermelden is dat begin september het seizoen zo’n beetje is afgelopen en ook de camping restaurants/winkeltjes gesloten zijn, handig om te weten ivm tijdig boodschappen doen om zelf te koken. Verder was alles prima geregeld en werden we overal warm onthaald. Zal later wat foto’s doorsturen.

 

Met vriendelijke groet Bert en Eric

Geschreven op 03-10-2013

Beste Linda,

 

We hadden een grote wens om Noorwegen eens op de motor te verkennen. Dus... na wat googlen bij Scandinavian Tours terecht gekomen. We wilden jullie op de hoogte brengen van onze vakantie-ervaringen van eind juni 2013. Wij hadden de 10 daagse Hytter Tour door Noorwegen geboekt. Deze werd op ons verzoek zelfs nog enigszins aangepast; extra rustdag en een extra hotelovernachting in Goteborg. We hadden een SUPER-vakantie! Wat is Noorwegen een prachtig land. Verder was de vakantie mede door jullie van Scandinavian Tours te gek. Alles was goed georganiseerd. De routes die reeds waren bedacht waren fantastisch. Nu maken we al plannen om de rondreis naar de Noordkaap ooit te boeken. Tja, er moet eerst gespaard worden. Maar we gaan het zeker doen. We willen jullie bedanken voor een geweldige organisatie wat er voor heeft gezorgd dat we een SUPER-vakantie hebben gehad.

 

Bedankt. Peter en Tina

Geschreven op 18-08-2013

Hallo Linda,

 

We hebben een werkelijk schitterende reis achter de rug. Onze complimenten over hoe alles klopte, de hyttes, de routes en de reserveringen. Vooral het Althus op de Kvebergsøya gard was boven verwachting leuk. In combinatie met de zeer gastvrije ontvangst door de familie een topavond! Na wat tips van lokaal bekende noren hebben we de route van Utne naar Morgedal echter wat veranderd. Er is nu een tunnel gemaakt van Jondal naar het zuiden, waar hij weer aansloot op de route. Voordat we daar gebruik van maakten hebben we, door in Jondal linksaf te slaan, via een adembenemende route (wel slecht geplaveid wegdek) een bezoek gebracht aan de Folgefonna-gletsjer en de zomer-skipiste. Echt een aanrader voor een eventueel volgende vakantieganger. Ook viel ons op dat de route naar de Dalsnibba net geasfalteerd is en dus prima toegankelijk voor alle motorrijders. Mede door het schitterende weer wat we hadden dus een super motorvakantie, die we dan ook zeker bij vrienden en collega's zullen aanraden!

Bedankt,

 

Vriendelijke goeten, Peter en Frank

Geschreven op 25-11-2012

Hoi Linda,

Bij deze willen we je bedanken voor het organiseren van een schitterende vakantie.
Dit riekt naar meer :-)
Over 'n paar jaar gaan we zeker nog eens die kant op als het aan ons ligt.
We hebben veel gezien, en weten nu ook waarom Noorwegen zo mooi groen is.
Slechts 3 dgn hebben we geen regen gehad, soms wat minder soms wat meer.
Met temperaturen van zo'n 5-10 graden was het soms wel wat fris, maar dat hebben wij liever dan boven de 20 graden kwa motorrijden.
Ook de Hytte's welke we bezocht hebben was voor ons een nieuwe ervaring, en is ons erg goed bevallen.
Alle Hytte's behalve de laatste hadden ook beddegoed, dus het was toch maar goed dat we onze slaapzakken bij ons hadden.


Nogmaals dank, en mogelijk doen we nog eens een beroep op jullie over enkele jaren.

Geschreven op 10-08-2011

Hallo Linda,
 
Wij zijn weer terug uit Noorwegen. We hebben een prachtige reis gehad. Het is een mooi land en we hebben mooie routes gereden.
De eerste dag van Zweden naar Noorwegen was een lange route.
Eerst langs de westkust waar alle fjorden zijn, daarna over de hoogvlakte door de natuurparken.
 
We hebben veel moois gezien en aangekomen bij de blokhutten was het iedere keer weer een verrassing.
De extra dagen die we erbij geboekt hebben, waren zeker de moeite waard.
 
Wij zijn ook nog in Folldal bij het restaurant geweest, aanbevolen door jou en de eigenaresse wist meteen wie je was.
We hebben een paar dagen regen gehad, maar de zon heeft ons ook niet in de steek gelaten.
We gaan zeker nog een keer terug.
 
Heel hartelijk bedankt voor alle moeite, alle goede adviezen die je gegeven hebt en de mooie routes op de GPS.
 
 
 
Groeten van Minny en Bert.

Geschreven op 15-08-2010

Hallo Linda,

 
Wij willen nog even laten weten dat we een fijne vakantie hebben gehad.
Alles was goed geregeld zowel de routes als de slaapplaatsen. Fatastische wegen door de natuur! 
We hebben genoten van de verschillende hutjes het was telkens weer een verrassing.
Hartelijk bedankt voor deze mooie reis.

 
Groeten Henk en Aletta 

Geschreven op 27-07-2009

Hoi Linda,

 

We hebben onze vakantie als een bijzondere ervaring gezien. We hebben het erg getroffen met het weer want we hebben de 30 graden meegemaakt.

Daarnaast waren de overnachtingen super geregeld. Het was voor ons de eerste vakantie samen, dankzij jullie was alles tip top geregeld.

De blokhutten werden steeds mooier en groter dus na een dag in de auto was het altijd weer een verademing. Het was voor ons heerlijk dat we niet elke dag naar een andere plek hoefden af te reizen. Er is goed geluisterd naar onze wensen! Helaas was de tomtom ermee opgehouden door een regenbui maar, boven verwachting hebben we alles erg snel kunnen vinden.

De camping vassbakken was toch iets verder dan we hadden verwacht maar de route ernaar toe was erg bijzonder met alle sneeuw. We hebben erg genoten van alle watervallen en beekjes. Daarnaast hebben we ook vaak juist de kleine zandwegen gepakt voor het mooie(re) uitzicht.

We hebben erg veel leuke dingen gezien en meegemaakt. Er zijn super veel foto's gemaakt, er is veel gewandeld en zelfs een keer gezwommen. Het diner in het Austbo hotel was super. Heel erg bedankt voor deze geweldige vakantie!

 

Groeten Paul & Marije

© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden