Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 10-08-2009

Hallo Linda,

We zijn veilig en wel teruggekomen uit Noorwegen en vonden het ……prachtig! De geweldige natuur heeft onze verwachtingen overtroffen, we dachten elke dag ‘nu kan het niet mooier worden’ en toch was het zo.

Prima opbouw ook, inderdaad, van Zweden naar Noorwegen via de fjorden naar Oslo (op de partyboot inderdaad).Op een paar regen(mid)dagen na, was het droog en dus goed motorweer. We waren blij dat we onze regenpakken mee hadden genomen, op de Jotunheimen bood dit ook enige warmte!

Bij het Fjellhotel  in Folldal werden we zeer gastvrij ontvangen, ook het eten was prima. We mochten onze kleding te drogen hangen beneden bij de ketel, René mocht zijn motor schoonspoelen en onder dak zetten… echt geweldig. ’s Avonds mochten wij zelfs de deur op slot doen en de lichten uit. Ook hebben we zeer genoten van het hotel bij Sandnes (hoewel we nagenoeg de enige gasten waren?), de culinaire kunsten in Hotel Trysil en natuurlijk –last but not least- het hotel in Rauland. Wat een uitzicht! Bij aankomst zijn we meteen nog even gaan kanoën op het Totak meer. Heerlijk rustig op het water, prachtig. Het eten was daar voortreffelijk en de bediening subliem.

We hebben trouwens bij Sirdal een 180graden film gezien over dat gebied, een echte aanrader. Verder is er een prachtig gelegen restaurantje voor de pont bij Lysefjordsenteret misschien kennen jullie het? Het FRAM museum op schiereiland Bugdoy voor Oslo is ook best aardig om te zien, maar erg toeristisch.

We gaan zeker nog een keer terug naar Noorwegen, al was het alleen maar om Bergen, de Geiranger fjorden en de Prekestolen te zien.

 

Hartelijke groet,

 

René en Bina

Geschreven op 21-06-2009

Dag Linda,

Allereerst mijn excuses voor deze véél te late reactie. Door alle drukte en inlopen van werkzaamheden die zijn blijven liggen, had ik jullie nog geen berichtje gestuurd.

Onze motortrip was in één woord fantastisch !!! De route was geweldig, de hotels prachtig, het eten was top en het weer was super. Dat laatste was door ons zelf geregeld, ha ha.

Op onze weblog staan al een paar foto’s, als jullie er nog een paar willen hebben dan zal ik ze mailen. We hebben een paar kleine aanpassingen in de route gehad vanwege een kleine technische storing aan de BMW. Het blijft een Duits fabricaat…

Deze route zouden jullie misschien eens kunnen overwegen, zó verschrikkelijk mooi was die. Mogelijk gaan we volgend jaar weer, dan mogen jullie het weer regelen. Nogmaals, namens ons allen, ontzettend bedankt voor de geweldige trip.

 

Vriendelijke groeten,

 

Roger

© 2008 - 2018 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden