Scandinavian Tours

09 daagse Hotel Oslo-Kiel

Algemeen:

Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.

Heen met de ferry Kiel-Oslo en terug met Oslo-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september-2021. Leuk kennis maken met Noorwegen, deze 9-daagse motorvakantie. Hoogtepunten op deze tocht zijn: Rondane, Romsdal, Atlantic-road, Trollstigen, Vikafjell, Haukelifjell, Telemark.

Accommodatie:

Alle overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet, basis Half-pension. Op de ferry, binnenhut accomodatie, op basis van half-pension.

Inclusief - Exclusief:

Inclusief:

• 6 Overnachtingen in hotels, op basis van half-pension.

• Route ingetekend op kaart (eventueel ook op GPS-Garmin)

• Overtocht Kiel - Oslo met ColorLine, op basis van half-pension.

• Overtocht Oslo - Kiel met ColorLine, op basis van half-pension.

 

Exclusief:

• tol, binnenlandse ferry's

• Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Betalings voorwaarden:

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV. Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Info:

Om de reis vanaf huis naar Kiel toch aangenaam te maken kunt u een extra overnachting nemen. In het centrum van Hollenstedt, nabij Hamburg, vindt u ons gezellige hotel. Kosten op basis van een 2 persoonskamer LO, ± 55 euro p.p.

Prijs informatie:

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15/05-25/09-2021 p.p. € 1501
2 2 15/05-25/09-2021 p.p. € 1578

Reisprogramma:

Dag1:
Dag1

± 500km, Vanuit Nederland vertrekt u naar Kiel. Hier scheept u om ± 12.00 uur in op een van de luxe schepen van ColorLine voor de overtocht naar Oslo. Vertrek v/d boot is om 14.00 uur. Op de boot zijn verschillende eetgelegenheden en is er veel vermaak. 's Avonds is er vaak live muziek.

Dag2:
Dag2

± 350km, u verlaat Oslo ri Jevnaker, hier kun je even afstappen voor een kort bezoekje aan Hadeland Glassverk. De route gaat verder langs het Randsfjord met slingerende wegen door het noorse landschap. Tegen de middag aankomst in Lillehammer, hier kun je de stad bezoeken en enkele olympische atracties. Verder via Peer gynt veien naar Espedalen en aansluiten Ringebu en Venenabu voor de overnachting.

Dag3:
Dag3

± 234km, Wederom een mooi rit vandaag. Via de toeristische route Rv27 met onderweg een stop bij Sohlbergsplassen en Straumbu naar Folldal. Hier een bezoekje aan de mijn. Geniet van het mooie uitzicht hier over het Rondane Nationalpark. Verder via Hjerkinn naar Dombås en door het Romsdal naar Åndalsnes voor 2 overnachtingen.

Dag4:
Dag4

± 274km, Deze dag draait natuurlijk om de Atlantic Road. Een goede start deze dag vanuit Åndalsnes, via mooie route langs de Atlantische kust. De dag eindigt weer in Åndalsnes waar het ‘s avonds nog goed vertoeven is op één van de terrasjes.

Dag5:
Dag5

± 362km, eerst de Trollstigen deze morgen, aansluitend Geiranger en de klim naar de Dalsnibba. Via de Gloppenfjorden en mooie binnendoor weggetjes naar Dragsvik voor de overnachting aan het Sognefjord.

Dag6:
Dag6

± 205km of 360km, Er zijn voor deze dag 2 routes. De dag begint met een tochtje over het Sognefjord via de Vikafjell naar Odda en de Låtefossen. Bij de andere route maakt u bij Voss een omweg naar Bergen. Laat dit even afhangen van het weer. De overnachting is in Røldal.

Dag7:
Dag7

± 292km, mooie route over de Hauklifjell naar de provincie Telemark. Onderweg nog even een stop bij de Vrangfoss slussen nabij Ulefoss. De dag eindigt in Åsgårdstrand aan het Oslofjord.

Dag8:
Dag8

± 114km, Laatste dag alweer in Noorwegen. Een mooie route met veel vieuws over het Oslofjord. Tegen de middag aankomst in Oslo.

Inschepen om 12.00 uur. Vertrek van de boot is om 14.00 uur.

Dag9:
Dag9

± 550km, aankomst Kiel om 10.00uur. De laatste etappe naar huis of volgende bestemming kan beginnen.


Het kaartje is slechts ter indicatie.
© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden