Scandinavian Tours

7 daagse Hotel Tour

Algemeen:

 

Motorreis Zweden, vanaf Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer. Karlsborg Vesting, Tiveden nationalpark en Gota kanal . Lake Sommen.

 

Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2022.

Accommodatie:

3 overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet.

Op basis logies en ontbijt. Bij de overnachtings plaatsen heeft u meerdere mogelijkheden om te dineren, u kunt dus zelf de keuze maken waar.

1 overnachting in een B&B, incl douche en toilet op eigen kamer.

Met op de ferry, binnenhut accomodatie en een uitgebreid ontbijt buffet.

Inclusief - Exclusief:

Inclusief:

 

  • 3 overnachtingen in *** hotels, op basis van logies-ontbijt.
  • 1 overnachting in een B&B, op basis van logies-ontbijt.
  • Route ingetekend op kaart (eventueel ook op GPS-Garmin)
  • Overtocht Kiel - Göteborg met Stena - Line, op basis van logies-ontbijt.
  • Overtocht Göteborg - Kiel met Stena - Line, op basis van logies-ontbijt.

 

Exclusief:

 

  • tol, binnenlandse ferry's
  • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Betalings voorwaarden:

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Prijs informatie:

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15/05-25/09-2022 p.p. € 779
2 2 15/05-25/09-2022 p.p. € 859
1 1 15/05-25/09-2022 p.p. € 1156

Reisprogramma:

Dag1:
Dag1

Aanrij route naar Kiel in Duitsland, u wordt om 17.00 uur verwacht op de Schwedenkai waar ingescheept wordt op de ferry Kiel - Göteborg. Op het schip zijn o.a. bioscoop, taxfree shop, casino, en diverse restaurants zodat u zich hier niet zal vervelen. Afvaart om 18.45 uur. Aankomst de volgende dag in Göteborg om ± 9.15 uur.

Dag2:
Dag2

Trollhättan, (ca. 235 km), Vanaf Kungälv rijd u door een prachtig landschap langs de Göta Älv. Nabij Västerlanda gaat de route richting het eiland Orust voor een stop in Mollösund. U zult verbaast staan over de kleine straatjes hier en de uitstraling van dit vissersplaatsje. Over de kleine weggetjes van Orust gaat het via Uddevalla naar Vänersborg voor u eerste overnachting. Vanuit het hotel hebt u uitzicht op de Göta Alv.

Dag3:
Dag3

Karlsborg, (ca. 266 km), Van Vänersborg over de Hunneberg waar een bezoek aan Älgens berg de moeite waard is, hier vind u alle informatie over de eland en is deze te zien in "levende lijve". Verder naar Läckö Slott met een prachtig uitzicht over het grootste meer van Zweden het Vänern. Voorbij Lidköping komt u in het Kinnekulle gebied. In Högkullen is het tijd voor de middag lunch bij b.v. Kinnekullegården. In de middag rijd u het Kinnekulle gebied weer uit en begeeft u over de mooie landwegen van Skaraborg naar Karlsborg alwaar wordt overnacht.

Dag4:
Dag4

Tranås, (ca. 219 km), prachtige tocht lang het Vattern meer en het nationalpark Tiveden.

Bij Borensberg passage van het Gotakanal. De dag eindigt in het stadje Tranås aan het Sommenmeer.

Dag5:
Dag5

Hjo ( ca. 156 km), van het Sommenmeer via mooie landwegen naar Huskvarna voor een bezoek aan de oude motorfabriek. Verder langs het Vänern meer naar Hjo. In Hjo is het genieten in de haven. Zelf gemaakt ijs(Glass) en versgevangen zoetwatervis uit het Vänern maakt dit stadje in de wijde omgeving bekend. Overnachting In Hjo.

Dag6:
Dag6

Göteborg, (ca. 256km) Langs het Hornborgsjöns natuurpark voor een kijkje naar Lepelaar en andere interesante vogels. De middag lunch zal u kunnen nuttigen bij Mat&Malt in Kvanum. Een plek om even de benen te strekken en een kijkje te nemen in de kleinschalige brouwerij. In de middag gaat de reis verder via Borås en de luchthaven van Göteborg "Landvetter" naar de haven van Göteborg om in te schepen voor de overtocht naar Kiel. U wordt hier om ± 17.00 uur verwacht, de boot vertrekt om 18.45 uur.

Dag7:
Dag7

Aankomst Kiel om ± 9.15 uur, u heeft de rest van de dag om naar huis te rijden.


Het kaartje is slechts ter indicatie.
© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden