Scandinavian Tours

09 daagse Hotel Tour KG

Algemeen:

Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.

 

Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Oslo-Frederikshavn.

Vertrek dagelijks tussen 18 mei en 23 september-2019

 

Leuk kennis maken met Noorwegen, deze 9-daagse motorvakantie. Hoogtepunten op deze tocht zijn: Bohuslän, Telemark, Lysebotn, Hardangervidda, Jostedal, Jotunheimen, Rondane.

Accommodatie:

Alle overnachtingen zijn geregeld in middenklasse hotels in 2 persoonskamer, incl. bad of douche en toilet, basis Half-pension. Met op de ferry, binnenhut accomodatie en een uitgebreid diner buffet.

Inclusief - Exclusief:

Inclusief:

 

  • 6 Overnachtingen in hotels, op basis van half-pension.
  • Route ingetekend op kaart (eventueel ook op GPS-Garmin)
  • Overtocht Kiel - Göteborg met Stena - Line, op basis van half-pension
  • Overtocht Oslo - Frederikshavn met Stena - Line, op basis van half-pension

 

Exclusief:

 

  • tol, binnenlandse ferry's
  • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Betalings voorwaarden:

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Info:

Om de lange thuisreis vanaf Frederikshavn toch aangenaam te maken kunt u een extra overnachting nemen. In het centrum van Hollenstedt, nabij Hamburg, vindt u ons gezellige hotel. Kosten op basis van een 2 persoonskamer LO, ± 58 euro p.p.

 

Prijs informatie:

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 18/05-23/09-2019 p.p. € 1370
2 2 18/05-23/09-2019 p.p. € 1483

Reisprogramma:

Dag1:
Dag1

± 500km
Vanuit Nederland vertrekt u naar Kiel. Hier scheept u om ± 17.00 uur in op een van de luxe schepen van Stena-Line voor de overtocht naar Göteborg.Vertrek v/d boot om 18.45 uur. Op de boot zijn verschillende eetgelegenheden en is er veel vermaak. 's Avonds is er vaak live muziek.

Dag2:
Dag2

± 332km
Al varende langs de zweedse scherenkust komt u om ± 9.15 aan in Göteborg. Het betere bochtenwerk gaat beginnen. Via een prachtige route rijdt u door Bohuslän met o.a. de rotstekeningen bij Tanum en diverse havenplaatsjes naar Moss voor de oversteek over het Oslo fjord naar Horten. Overnachting in Åsgårdstrand.

Dag3:
Dag3

± 292km
Vandaag door de mooie provincie Telemark langs Notodden, bekend om zijn jaarlijkse blues festival. Langs het Tinn meer en Rjukan met Gaustatoppen en Krosso banen waar u nog even naar boven kunt met een kabelbaan en een prachtig uitzicht hebt over Rjukan. Verder gaat het naar Rauland nabij het Totakmeer voor de overnachting.

Dag4:
Dag4

± 277km
Superdag vandaag, via het Setesdal met prachtig bochtenwerk omhoog naar Sulskard en hier naar beneden met een van de mooiste wegen en uitzichten van Noorwegen, de weg naar Lysebotn. Aan het eind van de dag wacht het hotel nabij Stavanger.

Dag5:
Dag5

± 350km
Ook weer veel stuurwerk deze dag en prachtige panorama's, de route gaat vandaag door het Ryfylkegebied en Hardanger naar Odda met zijn Låtefoss en Maurangerfjord naar Norheimsund voor de overnachting.

Dag6:
Dag6

± 279km
Langs het Hardanger en over het Sognefjord rijdt u via prachtige route langs de fruitgaarden van Noorwegen. Via Gaupne naar de gletsjer Jostedalsbreen, hier is ook de overnachting.

Dag7:
Dag7

± 266km
Deze dag gaat het via de Jotunheimen naar Lom waar u de staafkerk nog kan bewonderen. Via de Grimsdalen in het Rondane park komt u in de middag in Folldal voor de overnachting.

Dag8:
Dag8

± 333km
De laaste dag in Noorwegen. Via de turistweg naar Ringebu. Met onderweg Strømbuplassen en prachtige vergezichten. In Oslo aangekomen is er nog tijd genoeg om een terras te pakken alvorens er wordt ingescheept op de ferry naar Frederikshavn. Vertrek van de boot is 19.30 uur. Met het prachtige uitzicht van het Oslofjord verlaat u Oslo.

Dag9:
Dag9

± ??km
Om ± 7.45 uur arriveert u in de haven van Frederikshavn in Denemarken. Nu rest u alleen nog de rit naar huis.


Het kaartje is slechts ter indicatie.
© 2008 - 2019 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden