Scandinavian Tours

Onze Reizen

Groepsreis Noordkaap

18 daagse groepsreis 2022
18 Daagse groepsreis “dé lokkende reis naar de Noordkaap”   Vertrek 06-06-2022   Vele mensen gingen de afgelopen jaren met ons mee voor een individuele reis naar Noorwegen, Zweden of Finland of een combi hiervan. Bij vele lokt ook de reis naar de Noordkaap.

Vertrek vanuit Eemshaven

13 daagse Eemshaven-Norge
13-daagse Motorreis Noorse Fjorden met vertrek uit de Eemshaven in Noord-Groningen.    Overtocht met de ferry Eemshaven-Kristiansand v.v. Vertrek altijd op zaterdag vanaf 14 mei 2022. Voor motorrijders zijn de Fjorden de mooiste gebieden om langs te rijden.
10 daagse Eemshaven-Norge
10-daagse Motorreis Noorse Fjorden met vertrek uit de Eemshaven in Noord-Groningen.   Overtocht met de ferry Eemshaven-Kristiansand v.v. Vertrek altijd op dinsdag vanaf 17 mei 2022. Voor motorrijders zijn de Fjorden de mooiste gebieden om langs te rijden.
06 daagse Eemshaven-Norge
6-daagse Motorreis Noorse Fjorden met vertrek uit de Eemshaven in Noord-Groningen.   Overtocht met de ferry Eemshaven-Kristiansand v.v. Vertrek altijd op zaterdag vanaf 14 mei 2022. Korte reis voor de motorrijder die wel voor de mooiste gebieden gaat, maar niet teveel dagen heeft.

Zweden & Noorwegen

14 daagse Hotel tour
14-daagse motorreis Zweden / Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2022   Mooi opbouwende tour waar er genoeg tijd is om onderweg eens te stoppen om e.a te bezichtigen.

Noorwegen

10 daagse Hytter Tour
10-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 15 mei t/m 25 september 2022. Afgelopen jaren een succes deze tocht. In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse "Hytter" tocht uitgezet. 's Avonds lekker voor het huisje genieten van de rust en de ondergaande zon.
10 daagse Hotel Tour
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel.   Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september-2022   In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse tocht uitgezet die u laat kennismaken met veel van wat Noorwegen te bieden heeft.
13 daagse Atlantic Road
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet. Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september-2022   Een 13-daagse tocht met alle "Highlights" van zuid-Noorwegen.
14 daagse Hytter Tour
14-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 15 mei t/m 25 september 2022. Een goed verdeelde reis door het prachtige Noorwegen, deze 14-daagse reis met soms meerdere nachten op een plek geeft u de mogelijkheid nog beter de omgeving te verkennen of lekker te genieten van de rust bij het huisje.
12 daagse Hytter Atlantic
Motorreis in het prachtige Noorwegen.   Wij hebben een 12-daagse "Hytter Tour" tocht uitgezet. De route is hetzelfde als bij de Hotel-Tour alleen wordt er nu in "Hytter"overnacht. Hiermee wordt de reis direct een stuk aantrekkelijker.
17 daagse Lofoten
Motorreis Noorwegen-Lofoten, incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Heen met de ferry Kiel-Göteborg en terug met Kristiansand-Hirtshals. Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september-2022   Een 17-daagse tocht met alle "Highlights" van zuid en midden Noorwegen + Lofoten.
14 dgn Z-West Noorwegen
Op veler verzoek een 14 daagse motorreis Zuid-West Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.   Heen met de ferry Hirtshals-Kristiansand en terug met Göteborg-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2022.
09 daagse Fjord Norway
Motorreis Fjord-Norway Heen met de ferry Hirtshals-Bergen en terug met Stavanger-Hirtshals   Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september-2022 Voor motorrijders is Fjord Norway de mooiste regio. Hier vind je de beste paswegen, met adembenemend mooie uitzichten.
13 daagse de-Fjorden
Motorreis Noorse Fjorden. Overtocht met de ferry Hirtshals-Kristiansand v.v. Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september-2022. Voor motorrijders zijn de Fjorden de mooiste gebieden om langs te rijden. Hier vind je de beste paswegen, met adembenemend mooie uitzichten.
09 daagse Hotel Oslo-Kiel
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet. Heen met de ferry Kiel-Oslo en terug met Oslo-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september-2021. Leuk kennis maken met Noorwegen, deze 9-daagse motorvakantie.

Zweden & Finland

17 daagse Botnische Golf
Motorreis Rond de Botnische Golf.     De reis gaat door Zweden en Finland.   Deze reis gaat via Kiel met de nachtboot naar Göteborg, verder door zuid-Zweden naar Stockholm, hier verblijf van 1 nacht met diverse mogelijkheden de "gamla"stad te bezoeken.

Zweden

5 daagse Hotel Tour
Het Zuidelijk deel van Zweden wordt in deze reis aangedaan. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer.
7 daagse Hotel Tour
  Motorreis Zweden, vanaf Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer.
8 daagse Hotel Tour
  Motorreis Zweden, van Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden ri Vaxjö, met hier de mogelijkheid om middels een ZIP line de toppen van de zweedse bossen te verkennen. Gränna met zijn zuurstokken en natuurgebied Omberg. Karlsborg Vesting, Tiveden nationalpark en Göta kanal voor een geslaagde dagtocht.
9 daagse reis Sormland
  Een 9- daagse motorreis door de provincie Sörmland met overnachtingen op mooie plaatsen in het Mälaren gebied aan de zuid-kant van Stockholm.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel   Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2022.

Noordkaap

18 daagse Noordkaap Hotel
Ook in 2022 weer een motorreis naar de Noordkaap. Scandinavian Tours heeft voor u een fantastische reis uitgezet. Via Duitsland, Zweden, Finland en Noorwegen rijdt u naar de beroemde Noordkaap.     Een imposante reis naar het dak van Europa.
16 daagse Noordkaap Hotel
Ook in 2022 een 16 daagse motorreis naar de Noordkaap, met een rustdag op de Vesterålen. Scandinavian Tours heeft voor u een fantastische reis uitgezet. Via Duitsland, Zweden, Finland en Noorwegen rijdt u naar de beroemde Noordkaap.     Via het glooiende landschap van Zweden rijdt u via Finland naar het bergachtige Noorwegen.
21 daagse Noordkaap Hotel
"Top reis" 2022 Een 21 daagse motorreis naar de Noordkaap, met een rustdag op de "Kaap" of op de Lofoten. Verschil met andere "Noordkaapreizen" is dat de route hoofdzakelijk door Noorwegen gaat.

Finland

18 daagse Botnische Golf
Motorreis Rond de Botnische Golf.   Deze reis gaat via Kiel naar Göteborg met de nachtboot, door zuid-Zweden naar Stockholm, hier verblijf van 1 nacht met diverse mogelijkheden de "gamla"stad te bezoeken. Motor staat in parking. Verder met de nachtboot van Stockholm naar Helsinki.

Fly and Ride

Fly and Ride Noordkaap
  Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf juni 2022 mooie reizen naar de Noordkaap, Andøy, Vesteralen en Lofoten middels het Fly and Ride principe.
Fly and Ride Lofoten
Fly and Ride Lofoten, Vesterålen en Andøy   Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf mei 2022 mooie reizen naar de Lofoten, Vesterålen en Andøy middels het Fly and Ride principe.
Fly and Ride Nordkapp
Have you always wanted to travel through the north of Scandinavia but have you always thought the distances are too long and it takes too much time? Starting in June 2022 Scandinavian Tours offers beautiful journeys to the North Cape, Andøy, Vesterålen en Lofoten by means of Fly and Ride.
Fly and Ride Lofoten.
Have you always wanted to travel through the north of Scandinavia but have you always thought the distances are too long and it takes too much time? Starting in May 2022 Scandinavian Tours offers beautiful journeys to Andøy, Vesterålen and Lofoten by means of Fly and Ride.
Fly and Ride Nor/Zwe
Fly and Ride Noord-Noorwegen en Zweden   Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf juni 2022 mooie reizen naar de provincies Västerbotten en Norrbottens län middels het Fly and Ride principe.
© 2008 - 2022 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden