Scandinavian Tours

Reservering

Reserveren in 5 stappen
  • Stap1: Gegevens aanvrager
  • Stap2: Medereiziger(s)
  • Stap3: Voertuigen
  • Stap4: Algemene reis gegevens
  • Stap5: Controle

Scandinavian Tours

 
  • Tel. +31 (0) 50 404 08 76
  • ma t/m vr: 17:00 - 22:00
  • za/zo: 10:00 - 22:00
 
  Stichting GGTOVisit NorwayVisit SwedenVisit Finlandbikersmoment.nlStenalinewww.colorline.comwww.fjordline.combmwclubnederland

Onze Reizen

Scandinaviƫ Winter

Winter vakantie Finland
Op slechts 72 km afstand van de luchthaven van Rovaniemi ligt Loma-Vietonen, een idyllisch, kleinschalig vakantieparkje met een hoofdgebouw temidden van een aantal appartementen/huisjes.Tussen de bomen aan de oever van het Vietonen-meer vindt u het park aan een van de grootste meren van Finland.
Sneeuwscooter Lapland
Vertrek elke zondag vanaf 26-01-2020 t/m 15-03-2020   De motor staat in de stalling en wat kunnen we dan gaan doen deze winter? Ga met ons mee naar Zweeds Lapland. Scandinavian Tours heeft samen met een Zweedse partner een meerdaagse reis op de sneeuwscooter uitgezet, waarbij u het gevoel krijgt weer even terug te zijn bij "basic".

Noorwegen

09 daagse Hotel Tour KG
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Oslo-Frederikshavn. Vertrek dagelijks tussen 18 mei en 23 september-2020   Leuk kennis maken met Noorwegen, deze 9-daagse motorvakantie.
10 daagse Hytter Tour
10-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 16 mei t/m 23 september 2020. Afgelopen jaren een succes deze tocht. In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse "Hytter" tocht uitgezet. 's Avonds lekker voor het huisje genieten van de rust en de ondergaande zon.
10 daagse Hotel Tour
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel.   Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020   In het prachtige Noorwegen hebben wij een 10-daagse tocht uitgezet die u laat kennismaken met veel van wat Noorwegen te bieden heeft.
13 daagse Atlantic Road
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet. Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020   Een 13-daagse tocht met alle "Highlights" van zuid-Noorwegen.
14 daagse Hytter Tour
14-daagse Motorreis Noorwegen met overnachten in Hytter.(campinghutten) Vertrek elke dag van 16 mei t/m 23 september 2020. Een goed verdeelde reis door het prachtige Noorwegen, deze 14-daagse reis met soms meerdere nachten op een plek geeft u de mogelijkheid nog beter de omgeving te verkennen of lekker te genieten van de rust bij het huisje.
17 daagse Lofoten
Motorreis Noorwegen-Lofoten, incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Heen met de ferry Kiel-Göteborg en terug met Kristiansand-Hirtshals. Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020   Een 17-daagse tocht met alle "Highlights" van zuid en midden Noorwegen + Lofoten.
14 dgn Z-West Noorwegen
Op veler verzoek een 14 daagse motorreis Zuid-West Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet.   Heen met de ferry Hirtshals-Kristiansand en terug met Göteborg-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september 2020.
09 daagse Fjord Norway
Motorreis Fjord-Norway Heen met de ferry Hirtshals-Bergen en terug met Stavanger-Hirtshals   Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020 Voor motorrijders is Fjord Norway de mooiste regio. Hier vind je de beste paswegen, met adembenemend mooie uitzichten.
Fly and Ride Lofoten
Fly and Ride Lofoten, Vesterålen en Andøy   Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf mei 2020 mooie reizen naar de Lofoten, Vesterålen en Andøy middels het Fly and Ride principe.
Fly and Ride Lofoten.
Have you always wanted to travel through the north of Scandinavia but have you always thought the distances are too long and it takes too much time? Starting in May 2020 Scandinavian Tours offers beautiful journeys to Andøy, Vesterålen and Lofoten by means of Fly and Ride.
13 daagse de-Fjorden
Motorreis Noorse Fjorden. Overtocht met de ferry Hirtshals-Kristiansand v.v. Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020 Voor motorrijders zijn de Fjorden de mooiste gebieden om langs te rijden. Hier vind je de beste paswegen, met adembenemend mooie uitzichten.
09-daagse Hotel Tour OK
Motorreis Zuid-Noorwegen incl. halfpension met op de boot uitgebreid Scandinavisch buffet. Heen met de ferry Kiel-Oslo en terug met Oslo-Kiel. Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september-2020. Leuk kennis maken met Noorwegen, deze 9-daagse motorvakantie.

Zweden & Noorwegen

14 daagse Hotel tour
14-daagse motorreis Zweden / Noorwegen incl. halfpension met op de boot Scandinavisch buffet.   Vertrek dagelijks tussen 16 mei en 23 september 2020   Mooi opbouwende tour waar er genoeg tijd is om onderweg eens te stoppen om e.a te bezichtigen.

Zweden

5 daagse Hotel Tour
Het Zuidelijk deel van Zweden wordt in deze reis aangedaan. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer.
7 daagse Hotel Tour
Motorreis Zweden, vanaf Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer.
8 daagse Hotel Tour
Motorreis Zweden, van Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden ri Vaxjö, met hier de mogelijkheid om middels een ZIP line de toppen van de zweedse bossen te verkennen. Gränna met zijn zuurstokken en natuurgebied Omberg. Karlsborg Vesting, Tiveden nationalpark en Göta kanal voor een geslaagde dagtocht.
9 daagse reis Sormland
Een 9- daagse motorreis door de provincie Sörmland met overnachtingen op mooie plaatsen in het Mälaren gebied aan de zuid-kant van Stockholm.   Heen met  de ferry Kiel-Göteborg en terug met Göteborg-Kiel   Vertrek elke dag van half-mei t/m september 2019   Hoogtepunten op deze tocht zijn: Vättern, Omberg, Göta kanal, Öster Malma, Hjo.

Noordkaap

18 daagse Noordkaap Hotel
Ook in 2020 weer een motorreis naar de Noordkaap. Scandinavian Tours heeft voor u een fantastische reis uitgezet. Via Duitsland, Zweden, Finland en Noorwegen rijdt u naar de beroemde Noordkaap.     Een imposante reis naar het dak van Europa.
16 daagse Noordkaap Hotel
Ook in 2020 een 16 daagse motorreis naar de Noordkaap, met een rustdag op de Vesterålen. Scandinavian Tours heeft voor u een fantastische reis uitgezet. Via Duitsland, Zweden, Finland en Noorwegen rijdt u naar de beroemde Noordkaap.     Via het glooiende landschap van Zweden rijdt u via Finland naar het bergachtige Noorwegen.
21 daagse Noordkaap Hotel
"Top reis" Een 21 daagse motorreis naar de Noordkaap, met een rustdag op de "Kaap" of op de Lofoten. Verschil met andere "Noordkaapreizen" is dat de route hoofdzakelijk door Noorwegen gaat.
Fly and Ride Noordkaap
Fly and Ride Noord-Noorwegen    Heb je altijd al graag een reis willen maken in het Noorden van Scandinavië, maar zijn de afstanden je te lang en ben je teveel tijd kwijt? Scandinavian Tours heeft vanaf juni 2020 mooie reizen naar de Noordkaap, Andøy, Vesteralen en Lofoten middels het Fly and Ride principe.
Fly and Ride Nordkapp
Have you always wanted to travel through the north of Scandinavia but have you always thought the distances are too long and it takes too much time? Starting in June 2020 Scandinavian Tours offers beautiful journeys to the North Cape, Andøy, Vesterålen en Lofoten by means of Fly and Ride.

Finland

18 dgn Botnische Golf
Motorreis Rond de Botnische Golf.   Deze reis gaat via Kiel naar Göteborg met de nachtboot, door zuid-Zweden naar Stockholm, hier verblijf van 1 nacht met diverse mogelijkheden de "gamla"stad te bezoeken. Motor staat in parking. Verder met de nachtboot van Stockholm naar Helsinki.
© 2008 - 2020 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden