7-daagse Hotel Tour

Scroll naar beneden om deze reis te ontdekken

7-daagse Hotel Tour Zweden

Motorreis Zweden, vanaf Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden.

Lees meer

Enkele hoogtepunten van deze reis

 • Bohuslån
 • Orust
 • Saab museum in Trollhättan
 • Natuurgebied Hunneberg
 • Läckö Slott
 • Kinnekulle gebied
 • Tiveden nationalpark
 • Lake Sommen
 • Göta Kanal
 • Vänern meer
7 dagen incl. logies + ontbijt, vanaf € 996,- p.p.    
Reiscode ZWHO07ZO
Periode 15/05 tot 25/09-2024

 

reisdetails

U verblijft tijdens deze rondreis in middenklasse hotels in kamers met bad en/of douche en toilet op basis van logies-ontbijt. 1 overnachting vindt plaats in een B&B.

Inclusief:

 • 3 overnachtingen in *** hotels, op basis van logies-ontbijt.
 • 1 overnachting in een B&B, op basis van logies-ontbijt.
 • Route ingetekend op kaart (als .gpx voor GPS-Garmin en TomTom)
 • Overtocht Kiel – Göteborg met Stena – Line, op basis van logies-ontbijt.
 • Overtocht Göteborg – Kiel met Stena – Line, op basis van logies-ontbijt.

 

Exclusief:

 • tol, binnenlandse ferry’s
 • Reis- en/of annuleringsverzekeringen( is mee te boeken via het boekings-formulier, vraag eerst naar de prijs)

Stalling auto en motoraanhanger op ±5minuten van de boot.

Aantal personen Aantal motoren Periode Prijs
2 1 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 996
2 2 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 1052
1 1 15-05-2024 – 25-09-2024 p.p. € 1356

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 30% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek in het bezit zijn van Scandinavian Tours BV.

Indien de overeenkomst binnen 6 weken voor de dag van vertrek tot stand komt, moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Geschreven op 08-09-2015

Hai Linda,

 

We hebben een heerlijke vakantie gehad en mooie ritten gereden. Wat is Zweden een prachtig mooi land om te touren. Alles is goed en naar wens verlopen. Ook de hotels waren prima. Kortom wij hebben genoten van deze reis.

 

Grtjs Leon en Chantalle

Geschreven op 10-06-2015

Hoi Linda,

 

Ja, de vakantie was zeer naar wens. Mooie routes met voldoende afwisseling. Mooie en goede hotels waarbij het Bed&breakfast in Hjo en het Kanalhotel in Karlsborg er positief bovenuit staken. Een dag regen gehad en de rest van de dagen mooi weer, dus zeer tevreden.

 

M.v.g. Jasper.

reisprogramma

7-daagse Hotel Tour Zweden

Motorreis Zweden, vanaf Göteborg door het zuidelijk deel van Zweden. Bohuslån met het eiland Orust en Trollhättan waar een bezoek aan de sluizen en het Saab museum de moeite waard zijn. Natuurgebied Hunneberg, Läckö Slott en het Kinnekulle gebied met prachtige vergezichten over het Vänern meer. Karlsborg Vesting, Tiveden nationalpark en Gota kanal . Lake Sommen.

 

Vertrek dagelijks tussen 15 mei en 25 september 2024.

embarassed Klik op het kaartje voor een vergroting

Dag tot dag | 7 dagen

zweden

Dag 1

± 500km, Aanrij route naar Kiel in Duitsland, u wordt om 17.00 uur verwacht op de Schwedenkai waar ingescheept wordt op de ferry Kiel – Göteborg. Op het schip zijn o.a. bioscoop, taxfree shop, casino en diverse restaurants, zodat u zich hier niet zal vervelen. Afvaart om 18.45 uur. Aankomst de volgende dag in Göteborg om ± 9.15 uur.

zweden

Dag 2

Trollhättan, (ca. 235 km), Vanaf Kungälv rijd u door een prachtig landschap langs de Göta Älv. Nabij Västerlanda gaat de route richting het eiland Orust voor een stop in Mollösund. U zult verbaast staan over de kleine straatjes hier en de uitstraling van dit vissersplaatsje. Over de kleine weggetjes van Orust gaat het via Uddevalla naar Vänersborg voor u eerste overnachting. Vanuit het hotel hebt u uitzicht op de Göta Alv.

zweden

Dag 3

Karlsborg, (ca. 266 km), Van Vänersborg over de Hunneberg waar een bezoek aan Älgens berg de moeite waard is, hier vind u alle informatie over de eland en is deze te zien in “levende lijve”. Verder naar Läckö Slott met een prachtig uitzicht over het grootste meer van Zweden het Vänern. Voorbij Lidköping komt u in het Kinnekulle gebied. In Högkullen is het tijd voor de middag lunch bij b.v. Kinnekullegården. In de middag rijd u het Kinnekulle gebied weer uit en begeeft u over de mooie landwegen van Skaraborg naar Karlsborg alwaar wordt overnacht.

zweden

Dag 4

Tranås, (ca. 219 km), prachtige tocht lang het Vattern meer en het nationalpark Tiveden.

Bij Borensberg passage van het Gotakanal. De dag eindigt in het stadje Tranås aan het Sommenmeer.

zweden

Dag 5

Hjo ( ca. 156 km), van het Sommenmeer via mooie landwegen naar Huskvarna voor een bezoek aan de oude motorfabriek. Verder langs het Vänern meer naar Hjo. In Hjo is het genieten in de haven. Zelf gemaakt ijs(Glass) en versgevangen zoetwatervis uit het Vänern maakt dit stadje in de wijde omgeving bekend. Overnachting In Hjo.

zweden

Dag 6

Göteborg, (ca. 256km) Langs het Hornborgsjöns natuurpark voor een kijkje naar Lepelaar en andere interesante vogels. De middag lunch zal u kunnen nuttigen bij Mat&Malt in Kvanum. Een plek om even de benen te strekken en een kijkje te nemen in de kleinschalige brouwerij. In de middag gaat de reis verder via Borås en de luchthaven van Göteborg “Landvetter” naar de haven van Göteborg om in te schepen voor de overtocht naar Kiel. U wordt hier om ± 17.00 uur verwacht, de boot vertrekt om 18.45 uur.

zweden

Dag 7

Aankomst Kiel om ± 9.15 uur, u heeft de rest van de dag om naar huis te rijden.

zweden
zweden

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Wij helpen je graag verder via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

zweden
zweden
zweden
zweden
zweden
zweden