Scandinavian Tours

Ervaringen

Geschreven op 12-09-2017

Linda,

 

We hebben genoten. Een prachtige reis langs de kust. De terug reis was wat minder wegens regen en het in vergelijking met de kust een wat eentonig landschap. De hotels waren goed tot prima. We kregen als tip bij aankomst in een hotel bij aankomst dieet wensen oid door te geven. Een tip aan andere reizigers of jullie bij reservering. Foto's laten nog even op zich wachten. Mijn camera is bij de auto wissel in G.burg in de auto blijven liggen. Ze sturen hem op.Kortom een mooie reis waar we ondanks de pech fijn op terug kijken.

 

Gr. Jaap en Alice, Piet en Conny.

Geschreven op 26-08-2017

Hoi Linda,

 

Het zit er inderdaad weer op, helaas. Nu nog bezig met de laatste vakantiedagen en as. maandag weer met frisse tegenzin ..... Onze reis naar Noorwegen is geweldig goed bevallen. Het ontzettend mooie land en het feit dat je eigenlijk nergens meer aan hoeft te denken waren hier debet aan! De reisafstanden waren prima te doen en met het weer hebben we eigenlijk nog best geluk gehad. De 2e dag (in Zweden) was bar en boos maar voor het overige hebben we het redelijk goed droog gehouden. De aangeboden accomodaties waren eigenlijk allemaal wel ok, variërende van voldoende tot zeer goed. Over de kamers, bedden en hygiene hebben we in het geheel geen opmerkingen. Tijdens zo'n reis wordt er 's avond best vaak diner aangeboden in buffet vorm. Een tip van ons zou zijn om, indien dit mogelijk is, dit wat minder vaak voor te laten komen. Als je de bootovertocht meetelt hebben we 6 maal een diner in buffetvorm genoten en 3 maal een 2/3 gangen menu.Verder niets dan lof voor jullie reis, we hebben heel fijn en zonder problemen 3700 km gereden en erg genoten van het mooie land en de mooie routes. We zitten er sterk aan te denken om volgend jaar terug te gaan want volgens mij hebben we nog niet alles gezien!

 

Vriendelijke groeten,

 

R&C

Geschreven op 14-08-2014

Hallo Linda.

 

Ja, onze vakantie zit er weer op. Het was een geweldige ervaring voor ons. Vooral omdat ik nog maar 3 jaar motor rij. De route die jullie voor ons uitgestippeld hebben was geweldig. Alles klopte, dat we toch 50 km verkeerd reden lag eraan dat ik niet had gezien dat we terug moesten. Maar daar was ook net alles vernieuwd. Jammer dat dit net de langste route van 468 km was. Dus hebben we op het eind van de dag toch maar de 24 km lange tunnel genomen. Ook het door de bergen rijden was geweldig, wel erg koud. De 27 haarspeld bochten zijn op een chopper een onderneming want je kunt niet hangen in de bochten. Zowel naar beneden als omhoog prachtig.( was voor mij wel werken). We moesten al een paar keer de regenoverall aan, dat was wat minder, maar dat kunnen jullie ook niet helpen. Al was het nooit lang hoor. Ook de hotels hebben we als erg prettig ervaren. Overal waar we kwamen werden we heel hartelijk ontvangen. Eten was goed en ook lekker, maar niet altijd even goed warm, klein min puntje. De boot zag ik op de terug weg wel een beetje tegenop vanwege de harde wind. Maar een geweldige ervaring. niet zeeziek geweest. En goed geslapen. Kortom een geweldige vakantie gehad. Wij willen jullie dan ook hartelijk dank zeggen voor het organiseren van onze vakantie. Het is zeker een aanrader.

 

Vriendelijke groet Jan en Corry

Geschreven op 29-05-2014

Hallo Linda,

 

We zijn weer heelhuids retour in het vlakke (en natte...) Nederland. Op dinsdag net boven Osnabrück is het begonnen met regenen, dus ook het laatste stukje was nat. Niettemin hebben we genoten van onze motortrip naar Zweden en Noorwegen! Wat een fantastisch mooi land om te rijden. Mooie wegen, fijne hotels (zie alleen de opmerking onderaan) en lieve mensen die altijd voor ons klaarstonden om daar waar nodig een helpende hand of woord toe te steken. Super! Nogmaals bedankt voor het doorgeven van onze late aankomsttijd aan het hotel in Dirdal, de opvang was goed geregeld. Het personeel hotel in Kirkenaer stak er ook bovenuit: vier lekkende motorpakken werden zonder problemen ontvangen en we kregen een extra kamer gratis toegewezen om natte spullen in te laten drogen. Topservice. 25 mei zal ook bij de Noren zelf wel blijven hangen vanwege de wateroverlast... Het Fjellhotell in Folldal ligt op een mooie locatie maar was moeilijk te vinden. Wellicht is het handig om erbij te zeggen dat het alleen via een onverharde weg te bereiken is, want dat is niet zo voor de hand liggend voor een Nederlander... Ook wel een nadeel: als je daar naar toe moet of vandaan wilt rijden met EN regen EN een motor die "iets" zwaarder is EN een duopassagier EN bagage dan wens ik je veel succes. Met de 1200LT was het nu te doen gelukkig en ik ben niet bang voor wat off-road activiteiten. Het is slechts een tip, geen kritiek. Voor ons is het weer even gedaan met de grote motortrips voor dit jaar, maar er zal zeker een herhaling volgen. Dus wellicht tot schrijfs!

 

Ron, Rob, Danny en Harrie.

Geschreven op 28-06-2014

Hallo Linda,

 

Na vele motorvakanties naar het zuiden heeft onze reis naar dit noordelijke deel van Europa al onze verwachtingen overtroffen. Mooie en rustige wegen in een afwisselend decor, lekker eten en een best aangename bevolking waren ons deel. Uitschieters voor ons waren de 21 korte haarspeldbochten naar Lysbotn maar ook de ongeveer 40 km lange grindweg tussen Dovre en Folldal. Dit alles vraagt ooit nog naar een retourtje. Bedankt voor jullie prima organisatie.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Luc en Louis

Geschreven op 21-08-2013

Hallo Linda,

 

Bij deze nog bedankt voor de onvergetelijke motorvakantie in Noorwegen.De routes waren heel erg mooi en de hotels waren ook goed, met als uitschieter Folldal waar de 75 jarige hotelbaas een uitzonderlijk diner had late bereiden met eland- en rendierbiefstuk! Soms is een route van 400 km op een dag te veel, zoals toen we in de bergen in de mist reden met ongeveer 10 meter zicht...waardoor we vervolgens die dag 40 km door tunnels zijn gereden om toch nog op tijd in het hotel te kunnen zijn. We hebben ideale temperatuur gehad om te motorrijden:: 10 a 20 gr. C alleen de laatste twee dagen hebben we regen gehad.

 

Groeten Arend en Marjan

Geschreven op 25-07-2012

Hoi Linda,


Bij deze willen we je bedanken voor het organiseren van een schitterende vakantie.
Dit riekt naar meer :-)
Over 'n paar jaar gaan we zeker nog eens die kant op als het aan ons ligt.
We hebben veel gezien, en weten nu ook waarom Noorwegen zo mooi groen is.
Slechts 3 dgn hebben we geen regen gehad, soms wat minder soms wat meer.
Met temperaturen van zo'n 5-10 graden was het soms wel wat fris, maar dat hebben wij liever dan boven de 20 graden kwa motorrijden.
Ook de Hytte's welke we bezocht hebben was voor ons een nieuwe ervaring, en is ons erg goed bevallen.
Alle Hytte's behalve de laatste hadden ook beddegoed, dus het was toch maar goed dat we onze slaapzakken bij ons hadden.
De hotels waren wat ons betreft prima, behalve de allereerste, daar deed de foto in de brochure toch iets beter verwachten.

Nogmaals dank, en mogelijk doen we nog eens een beroep op jullie over enkele jaren.

mvg, Hennie en Ton Drummen

Geschreven op 20-06-2012

Hallo Linda,  

 

Peter en ik zijn afgelopen dinsdag weer teruggekomen van een fantastische motorvakantie in Noorwegen. Jullie hebben alles perfect voor ons geregeld en de routes waren ook zeer mooi. We hadden ook nog het geluk dat we mooi weer hebben gehad, op 1 dagje na. 

 

Groeten, Arnold en Peter

© 2008 - 2018 Scandinavian Tours - Alle rechten voorbehouden